IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ku
ku
2 18.12.2019 08:26:08

NORIŠNICA! V Dallasu je zavladala PRAVA PANIKA zaradi mame Luke DONČIĆA in njenih izjav, oglasil se je ...

CEV
Poškodba Luke Dončića je v središču pozornosti tako v Sloveniji kot v Dallasu.

Zvin gležnja, ki ga je na tekmi z Miamijem utrpel 20-letni Ljubljančan, je naletela na ogromno odziva tako v njegovi domovini kot tudi v ZDA. Dallas namreč še vedno ni uradno spregovoril o časovnem okviru, ko naj bi se Dončić vrnil na parket, prav tako tudi ne o resnosti poškodbe. 

Rick Carlisle je po tekmi Dallasa z Milwaukeejem sicer rekel, da njegovo okrevanje poteka dobro in da hodi brez opornice in bergel, a to je bila tudi edina informacija. "Več bo verjetno znanega v sredo," je še dejal Carlisle. Toda v ZDA je zavladala prava panika, saj je v torek na prireditvi Špornik leta mama Luke Dončića na nacionalni televiziji razkrila, da je imel Luke še en pregled, da so ugotovili, da gre za težji zvin gležnja, a da bo kmalu nazaj, in na vprašanje, ali se bo vrnil po novem letu, odgovorila: "Upajmo."

Po njenih besedah pa je očitno v Dallasu nastala panika. Takoj se je namreč oglasil priznani novinar Brad Townsend, ki od blizu pokriva Dallas. "Rečeno mi je bilo, da poročanje iz Slovenije o citatih Dončićeve mame, ki pravi, da je imel nov pregled in da bo dlje odsoten, niso pravilni. Mogoče se je kaj izgubilo v prevodu ali je bilo napačno razumljeno," je zapisal na svojem twitter profilu. Nato se je vnela prava debata o tem, ali je bilo res vse narobe razumljeno, vsekakor pa bo zelo zanimivo videti, kaj se pravzaprav res dogaja z Dončićem in njegovim gležnjem. 

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike