franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 08.12.2019 09:59:06

Ravs v DALLASOVEM TUNELU: Bobi 'MLATIL' SOIGRALCA, ta ZBIL PO TLEH Dončića?! Resnica je ... (video)

Po spletu se je razširil posnetek, v katerem naj bi JJ Barea 'obračunal' z Luko Dončićem.

Dallas Mavericks so se pred odhodom na igrišče pošteno zabavali, ta zabava pa je ušla kar daleč. Ko so se pred sobotnim srečanjem z New Orleansom zbadali, lovili in porivali za zabavo prisotnih otrok, se je nato po spletu razširil posnetek, za katerega so mnogi trdili, da kaže precej zanimiv zaključek tega ravsa. v njem naj bi Portoričan Barea se - še vedno za šalo, a vendarle kar odločno - zapodil v Dončića, ga zbil po tleh in nanj nagrmadil še nekaj soigralcev. 

Barea se je 'razjezil', potem ko so soigralci z njim 'obračunali' pred tem - eden ga je držal, veliki Bobi Marjanović ga je navidezno mlatil, ostali so se pri tem vidno zabavali. Najbolj pa tisti, na katerega se je Barea nato spravil. Dončić? Hm, kmalu se je pojavil dvom, ali sploh gre za slovenskega šampiona, pa čeprav so otroci med zaključnim 'pretepom' vzklikali Lukovo ime. No, marsikdo pa je takoj dejal, da se Barea vendarle ne bi upal na tak način spraviti na prvega zvezdnika ekipe. 

In res. Čeprav je iz posnetka nemogoče ugotoviti, ali je šlo za Dončića ali za Kleberja, pa so objave na družabnih omrežjih razkrile, da je Dončić ob koncu ravsa v tunel šele vstopil in so bili klici otrok usmerjeni proti vhodu. Pri celotnem cirkusu sploh ni sodeloval, medtem ko je bil tisti, ki se je znašel na tleh, v resnici Kleber. Ki je pred tem bil prvi, ki se je spravil na Bareo. Malce jezni Kleber, kajti Barea je priletel s kar veliko silo - vseeno pa se je vse skupaj hitro vrnilo v vode čiste šale in priča o odličnem vzdušju v ekipi. 

Posnetek dogajanja si lahko ogledate spodaj (ali na tej povezavi, če vam ne prikaže) in videli boste, zakaj so mnogi menili, da gre za Dončića. Vidite pa lahko tudi fotografijo, ki dokazuje drugače.     

Članki iz rubrike