Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

ku
ku
1 04.12.2019 12:13:42

To bi bila VELIKANSKA ŠKODA: Dragiću nagaja poškodba, ogrožen slovenski praznik. Časa je samo še ...

Reuters
Miami je v letošnji sezoni eno večjih presenečenj lige NBA, za številne uspehe pa je zaslužen tudi Goran Dragić. Čeprav se je letos znašel v vlogi rezervista, ga je to očitno še bolj motiviralo, v tem trenutku pa je s skoraj 16 točkami na tekmo drugi strelec Miamija.

A zdaj ga je zaustavila poškodba prepone, ki jo je utrpel na nedeljski tekmi proti Brooklynu. Zaradi tega je že izpustil tekmo v noči iz torka na sredo, na kateri je bil Miami boljši od Toronta, trener Erik Spoelstra pa je že dan pred današnjo tekmo z Bostonom sporočil, da Dragić ne bo igral. Dejstvo je, da gre za zelo neprijetno poškodbo, ki potrebuje počitek, ameriški mediji pa trdijo, da bo izpustil še vsaj nekaj dodatnih tekem.

To pa skrbi številne slovenske košarkarske navdušence, ki nestrpno pričakujejo prvi letošnji dvoboj med Luko Dončićem in Dragićem. Miami bo 15. decembra gostoval v Dallasu, za zdaj pa je nastop Dragića pod velikim vprašajem. Če ne bo igral, bo to vsekakor veliko razočaranje za številne slovenske ljubitelje košarke, brez dvoma jih bo takrat veliko tudi v American Airlines Centru.

Članki iz rubrike