bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
8 26.11.2019 10:43:27

BOMBA! Luka je SUPER VROČ, tu so še TRI NORE TEKME Dallasa ob NORIH URAH - morate videti!

Razpored Dallasa v naslednjih dneh je pisan na kožo evropski norišnici okrog Luke Dončića.

Vam je bila všeč norišnica, ki je izbruhnila v nedeljo zvečer, ko je Luka Dončić ob 21.30 igral proti Houstonu in raztrgal Jamesa Hardna? Tudi Luki je bila všeč - kadar igra tako, da ga lahko v neposrednem prenosu gleda velik del njegove domovine in velik del Evrope, je še posebej motiviran. Zdaj pa v manj kot mesecu dni prihajajo še kar tri take tekme. Da, prav ste prebrali - TRI v manj kot mesecu dni, torej se obetajo prazniki čiste košarkarske naslade. 

Že prihajajočo nedeljo bo Dončić ob 22. uri igral z Los Angeles Lakersi na čelu z LeBronom Jamesom. Noro! No, če je za koga od vas to še malce prepozno, pa nekaj še mnogo boljšega prihaja že v soboto, 7. decembra. Pomislite, sobota, za nameček pa začetek tekme ob 20. uri. Boljšega termina preprosto ni, s tem se morate strinjati. Nasprotnik bo New Orleans, in kako noro bi bilo, če bi bil že zdrav Zion Williamson. Verjetno ne bo, toda pustimo se presenetiti. 

No, nor niz tekem v norih terminih pa se bo zaključil 22. decembra - v nedeljo ob 21.30, ko bo Dončić v še eni "evropski" tekmi, v še enem "evropskem" spektaklu igral proti aktualnim prvakom iz Toronta. Uživajte! No, zagotovo boste.    

Članki iz rubrike