Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
1 04.11.2019 12:30:35

DONČIĆ je v dar prejel prekmursko gibanico in slovensko vino, njegovo VPRAŠANJE pa je nasmejalo VSE!

Reuters
Luka Dončić je blestel na tekmi s Clevelandom, še drugič zapored je dosegel trojni dvojček, pestro pa je bilo tudi po tekmi.

Luka Dončić je v Clevelandu s svojim Dallasom prišel do nove in pomembne zmage, tudi tokrat pa je bil v središču pozornosti zaradi svoje izjemne igre  29 točk, 13 skokov, 15 podaj je dodal v svojo zelo bogato statistiko in še enkrat navdušil. 

Navdušil pa ni le s svojo igro, temveč s svojo prijaznostjo po tekmi. V dvorani je bilo veliko število slovenskih priseljencev, Cleveland velja za najbolj slovensko mesto v ZDA, Dončić pa si je vzel ogromno časa za fotografiranje, podpisovanje avtogramov, navijačem je namenil tudi kakšno besedo ali dve.

Po tekmi je bila pogostitev košarkarjev in VIP-gostov v rokah slovenske ekipe, natančneje prekmurske gostilne Rajh, tekme pa se je udeležila tudi mariborska vinska kraljica Ana Protner. Po tekmi so se srečali tudi z Dončićem, ki so mu pripravili prekmursko gibanico in izročili steklenico slovenskega vina. "Prinesli smo mu pravo prekmursko gibanico, ki jo je spekla gostilna Rajh, in vino Hiše Joannes Protner  renski rizling. Bil je zelo vesel in edino vprašanje, ki ga je imel, je bilo, ali lahko to vzame s sabo," je za Večer povedala Protnerjeva. 

Članki iz rubrike