opekline, telefon, kopel Svet24.si

FOTO: 13-letnica si je privoščila kopel, na ...

Bangun Dobra karma

Si želite vrniti izgubljeno ljubezen?

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 19. novembra

kalkulator, računanje, računovodja Svet24.si

Na občini Šmarješke Toplice račune vodi ...

vedeževalke Dobra karma

Tako nam napoved vedeževalca spremeni usodo

daijel33 Njena.si

Danijel javno razkril, zakaj sta dvojčka postala ...

sofija Njena.si

Kdo je v resnici prsata natakarica Sofija?

ku
ku
0 04.11.2019 08:07:43

SRCE PARAJOČE! Dončić se je srečal s slovenskim Američanom, ki je premagal RAKA, te besede NAVDUŠIJO!

Luka Dončić je imel na tekmi s Clevelandom prav posebnega gosta, prav posebnega navijača.

Dvajsetletni slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je zelo hitro postal eden od ljubljencev navijačev Dallasa, v svojem dobrem letu v ligi NBA je spisal kar nekaj lepih navijaških zgodb, toda najlepša je prav gotovo tista o prijateljstvu s slovenskim Američanom Joeyjem Trombo, ki je pred meseci premagal raka. 

Joey je že nekaj časa veliki oboževalec Luke Dončića, februarja letos ga je družina presenetila z vstopnicami za tekmo v Clevelandu, na kateri je Dončić dosegel neverjetnih 35 točk. Po tekmi se je slovenski zvezdnik družil z 2 leti starejšim Joeyjem, s katerim sta stike navezala na twitterju. Joeyjeva sestra Sophia je namreč na twitterju zapisala srče parajoče sporočilo, ki je pot našlo vse do Dončića. "Za božič je moj brat dobil vstopnice za tekmo Mavericksov in Cavsov v Clevelandu. A mojemu bratu Joeyju, ponosnemu Slovencu, so ravno diagnosticirali raka, zato zaradi kemoterapije verjetno ne bo mogel na tekmo. Pomenilo bi mu vse na svetu, če bi lahko vseeno spoznal svojega idola Luko Dončića. Upam, da dobimo Lukovo pozornost in vidimo, ali bi bilo možno, da bi se Luka dobil z Joeyjem, ko bo tu v Clevelandu. Prosimo te, Luka," je zapisala Sophia, vse skupaj pa je videl tudi Luka.

Joeyju je začel slediti na twitterju in mu poslal sporočilo, da se bosta srečala v Clevelandu in da mu bo prinesel tudi svoj dres. Obljubo je februarja, ko je Joey še prestajal naporne kemoterapije, tudi držal. Avgusta je mladenič premagal raka, sinoči pa je bil skupaj s svojo družino spet na tekmi. Vsa družina se je srečala z Dončićem in se fotografirala z njim.

Njegova mama Julie je novinarjem iz Dallasa razkrila, da Luka pogosto kontaktira Joeyja, zanima ga, kako mu gre, kako se počuti, prav tako je pogosto v stiku z Lukovo mamo Mirjam. "Lukova prijaznost ima neverjeten vpliv na Joeyja. Tako je vznemirjen in noro je, da imamo slovensko povezavo. Je v sedmih nebesih vsakič, ko se mu Luka oglasi."

Članki iz rubrike