profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

NU
NU
2 17.10.2019 18:12:57

TO JE NEVERJETNO! Šefi NBA-ekip so DONČIĆA dvignili v STRATOSFERO!

Reuters
Anketa med generalnimi menedžerji ekip je še eno veliko priznanje za Luko Dončića.

Košarkarski navdušenci odštevajo dneve do začetka nove sezone lige NBA. Uradna stran lige je izvedla tradicionalno anketo med generalnimi menedžerji ekip.

Zanimivih vprašanj in odgovorov ni manjkalo. Če gre verjeti možem, ki imajo v rokah škarje in platno, bodo naslov osvojili LA Clippersi, Giannis Antetokounmpo bo znova MVP, Zion Williamson bo novinec leta ...

Nas so seveda najbolj zanimale rubrike, v katerih se pojavi Luka Dončić. Generalnim menedžerjem so med drugim zastavili sledeče vprašanje: "Če bi danes začeli z novo franšizo in bi lahko podpisali kateregakoli igralca v NBA, kdo bi to bil?" Glasove so dobili le trije igralci, največ generalnih menedžerjev bi gradilo okoli Grške pošasti Giannisa Antetokounmpa (86%), po dva glasova oziroma 7 odstotkov pa sta dobila še Anthony Davis in Luka Dončić. Imenitna druščina, ni kaj.



Dončić je dobil nekaj odstotkov oziroma glasov tudi pri vprašanju, kdo je najboljši neameriški košarkar v ligi. Tudi tu je premočno slavil Antetokounmpo (79 %), drugi je Nikola Jokić (14 %), tretji pa Dončić (7 %).

Dallas naj bi bil po mnenju generalnih menedžerjev tudi ekipa, ki bo močno napredovala v primerjavi z lansko sezono, bolj naj bi napredovali le še okrepljeni L. A. Lakersi.

Mimogrede, v lanski anketi so generalni menedžerji prerokovali, da bo Luka Dončić novinec leta, kar se je dejansko tudi zgodilo.

Članki iz rubrike