reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
1 08.07.2019 11:47:23

KDO TI JE DOVOLIL!? Slovenski NBA ZVEZDNIK 'obračunal' z Durantom, ker je ta VZEL NJEGOVO... (foto)

Kevin Durant je postal novi član Brooklyn Netsov.

Letošnja NBA tržnica je dodobra premešala razmerje moči v najmočnejši ligi na svetu. Izjemen posel so recimo izpeljali Brooklyn Netsi, ki so kar naenkrat postali eni izmed favoritov za naslov prvaka. Brooklyn je v klub pripeljal DeAndreja Jordana in dva superzvezdnika, Kyrieja Irvinga in Kevina Duranta. 

Durant je sicer trenutno poškodovan in povsem možno je, da bo izpustil celotno naslednjo sezono, a če bo uspel okrevati do začetka končnice, potem bo Brooklyn, ki ne bi smel imeti težav z uvrstitvijo v končnico tudi brez Duranta, zagotovo zelo nevaren v boju za naslov prvaka. 

Danes se je Durant odločil, katero številko bo nosil v dresu novega kluba. Skozi celotno svojo kariero je KD nosil dres s številko 35, zdaj se je odločil za spremembo. Oblekel bo namreč dres s pravljično številko 7. 

durant
Svojčas je dres s številko 7 pri Netsih nosil Boštjan Nachbar. Nekdanji slovenski reprezentant in eden najboljših slovenskih košarkarjev v zgodovini se je na novico, da bo Durant nosil 'njegovo' sedmico, odzval s hudomušnim čivkom na twitterju. 

nachbar durant
"didn’t ask me if he can do that." je zapisal Nachbar. "Ni me vprašal, ali lahko to stori," bi bil dobesedni prevod. "Ni me vprašal za dovoljenje," pa verjetno vsebinsko najboljši. Ni kaj, Boštjan Nachbar je še enkrat zablestel na twitterju, hudomušna, zabavna pripomba je namreč nasmejala številne, zagotovo pa mu je nihče ne bo zameril.

Članki iz rubrike