palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

ku
ku
6 07.07.2019 17:48:59

Kaj takega! CUBAN OSUPNIL po polomu Dallasa na tržnici: Morate se zavedati, DA LUKA DELA ...

Prvi mož Dallasa o prestopnem roku v ligi NBA.

Letošnji prestopni rok v ligi NBA so z nestrpnostjo pričakovali tudi v Slovenijo. Vse po vrsti je zanimalo, koga bo prvi mož Dallasa Mark Cuban uspel pripeljati v Teksas na pomoč Luki Dončiću in Kristapsu Porzingisu. Z Mavericksi se je povezovalo številne zvezdnike. Kemba Walker, Al Horford, Nikola Vučević, Tobias Harris, celo Kawhi Leonard. Na koncu nihče izmed naštetih ni prišel v klub, kar je pomenilo precejšnje razočaranje za navijače Dallasa. 


A Mark Cuban ne gleda tako na stvari. Še več, prepričan je, da bo Dallas v naslednji sezoni zelo uspešen. Zakaj? Razlog je preprost. Luka Dončić. In Kristaps Porzingis. A predvsem Luka Dončić, zaradi katerega naj bi igralci, ki jih je Dallas vendarle dobil. dali več od pričakovanj. Prvi mož Dallasa je navdušen nad tem, kar so Telički opravili do zdaj v 'prestopnem roku'. "Enega igralca smo želeli, a ni podpisal za nas. Preostalo teče kot po planu," je razkril Cuban.

Dallas se je okrepil s Sethom Curryjem in Bobanom Marjanovićem, kar je precej manj od tega, kar so pričakovali navijači. Toda Cuban jih miri. "Mislim, da se ljudje na zavedajo, da smo zares navdušeni nad tem, kaj imamo. Zdaj imamo dva stebra naše ekipe. V preteklosti smo iskali in iskali, ampak nismo imeli takšnih dveh igralcev. Zdaj ju imamo. KP-ja (Kristapsa Porzingisa op. p.) in Luko. Morate se zavedati, da Luka dela igralce okrog sebe boljše," je osupnil lastnik Dallasa, ki je torej prepričan, da bo njegovo moštvo v naslednji sezoni rezultatsko uspešno zaradi Slovenčevih sposobnosti. 

Članki iz rubrike