Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

ku
ku
1 02.07.2019 12:39:11

NOVE MOŽNOSTI za Prepeliča, zdaj ga z Litovcem združujejo v UBIJALSKI TANDEM

Profimedia
Prepelič je v minuli sezoni v španski ligi ACB odigral 22 tekem, v povprečno 11 minutah je dosegal 4,2 točke in eno podajo. V evroligi je na 21 tekmah v povprečno devetih minutah dosegal 3,8 točke in 1,7 podaje.

Klemen Prepelič ima še veljavno pogodbo z madridskim Realom, a Pablo Laso nanj v naslednji sezoni ne računa.

Tako vsaj poročajo španski mediji, ki slovenskega reprezentanta že vse od konca sezone selijo, zdaj sem zdaj tja. Potem ko je bila sprva zelo živa selitev 26-letnega Bistričana k novoustanovljeni Cedeviti Olimpiji. A od tega manevra oziroma vrnitve Prepeliča v Stožice kot kaže ne bo nič. Če le nimata s someščanom Sanijem Bečirovićem, športnim dirktorjem Cedevite Olimpije, že sklenjen in s strani madridskega kluba odobren skrivni dogovor.



A za zdaj na dan prihajajo druge možnosti za Prepeliča. Potem ko se je sprva omenjala posoda v Gran Canario, potem pa sta zanimanje pokazala evroligaša iz Francije (Asvel) in Nemčije (Alba), je po novem največ možnosti za dogovor Reala z Zaragozo, ki je v zadnji sezoni zaigrala celo v polfinalu lige ACB, oziroma s Tenerifejem.

Še posebej vztrajni so v taboru Zaragoze, ki so po odlični sezoni kot kaže odločni narediti še korak naprej in se učvrstiti v zgornjem domu španske lige. Pogodbo je podaljšal prekaljeni litovski branilec Renaldas Seibutis, ki bi skupaj s Prepeličem lahko tvoril - tako Španci - enega najboljših branilskih parov v tekmovanju.

Članki iz rubrike