venera Dobra karma

Tedenski horoskop: lahko si spremenite usodo, če ...

Soča Svet24.si

Starša dečka, ki je utonil v Soči: “CSD nama ...

marta kos anze logar Reporter.si

Zunanji minister Anže Logar zaščitil bivšo ...

Soča Svet24.si

Starša dečka, ki je utonil v Soči: “CSD nama ...

ZGO2019384558587231003 Necenzurirano

Otroci revolucije iz Tacna #kolumna

IMG_20200723_101912 Odkrito.si

Ivan Gale: Gotovo bom v prihodnosti bolj ...

Doris Pinčić Rogoznica Njena.si

Šok: Zvezdnica Larine izbire prevarana in ...

ku
ku
4 14.06.2019 08:00:29

BOMBA iz ZDA, Dragić je IZBRAL: Bo resnično zapustil Miami in se pridružil Dončiću? To je ODGOVOR!

twitter
Goran Dragić je po poročanju ameriških medijev sprejel pomembno odločitev.

Zdaj že nekdanji slovenski reprezentant Goran Dragić je pred leti sklenil več letno pogodbo z Miamijem, po kateri bi moral v petih letih dobiti 85 milijonov evrov. Za peto sezono je imel sam na voljo izbiro, ali bo ostal v klubu ali ne, kot danes poročajo številni mediji iz ZDA, pa se je po več tednih razmišljanja zdaj vendarle odločil.

Dragić bo še naprej ostal v Miamiju, kjer bo v svoji bržkone zadnji sezoni na vzhodnem delu ZDA zaslužil več kot 19 milijonov evrov. Hkrati to pomeni, da za zdaj še ne bo združil moči z drugim Slovencem v ligi NBA Luko Dončićem, ki brani barve Dallasa. S to možnostjo so se spogledovali številni ljubitelji košarke, a zdaj je jasno, da se to vsaj še eno leto ne bo zgodilo.

Izkušeni Slovenec očitno meni, da se na takšen način ne more posloviti od vročice. Dragić je zaradi različnih poškodb v minuli sezoni odigral zgolj 36 tekem in v povprečju dosegel 13,7 točk in 4,8 podaj. Kljub temu, da je izkoristil člen v pogodbi, ki mu omogoča, da še eno leto igra v dresu Miamija, pa ga lahko doleti enaka usoda, kot ga je že v preteklosti. Njegov klub bi ga lahko namreč zamenjal, a je težko verjeti, da se bo našlo moštvo, ki bi bilo za 33-letnega Slovenca prevzeti takšno visoko plačo.

Značke: nba, dragić, miami

Članki iz rubrike