900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
4 14.06.2019 08:00:29

BOMBA iz ZDA, Dragić je IZBRAL: Bo resnično zapustil Miami in se pridružil Dončiću? To je ODGOVOR!

twitter
Goran Dragić je po poročanju ameriških medijev sprejel pomembno odločitev.

Zdaj že nekdanji slovenski reprezentant Goran Dragić je pred leti sklenil več letno pogodbo z Miamijem, po kateri bi moral v petih letih dobiti 85 milijonov evrov. Za peto sezono je imel sam na voljo izbiro, ali bo ostal v klubu ali ne, kot danes poročajo številni mediji iz ZDA, pa se je po več tednih razmišljanja zdaj vendarle odločil.


Dragić bo še naprej ostal v Miamiju, kjer bo v svoji bržkone zadnji sezoni na vzhodnem delu ZDA zaslužil več kot 19 milijonov evrov. Hkrati to pomeni, da za zdaj še ne bo združil moči z drugim Slovencem v ligi NBA Luko Dončićem, ki brani barve Dallasa. S to možnostjo so se spogledovali številni ljubitelji košarke, a zdaj je jasno, da se to vsaj še eno leto ne bo zgodilo.

Izkušeni Slovenec očitno meni, da se na takšen način ne more posloviti od vročice. Dragić je zaradi različnih poškodb v minuli sezoni odigral zgolj 36 tekem in v povprečju dosegel 13,7 točk in 4,8 podaj. Kljub temu, da je izkoristil člen v pogodbi, ki mu omogoča, da še eno leto igra v dresu Miamija, pa ga lahko doleti enaka usoda, kot ga je že v preteklosti. Njegov klub bi ga lahko namreč zamenjal, a je težko verjeti, da se bo našlo moštvo, ki bi bilo za 33-letnega Slovenca prevzeti takšno visoko plačo.

Značke: nba, dragić, miami

Članki iz rubrike