TAKA5928 Odkrito.si

S Tanjo Žagar ni samo plesal! Kaj je povezalo ...

toča, Poljanska dolina ob Kolpi Svet24.si

Bo toča res čedalje debelejša?

par Petisvet.si

Kaj se v resnici lahko naučimo iz končanih zvez?

vročina, živalski vrt madrid, 25.6.2019 Svet24.si

Vročina prodira, ogroženi so junijski rekordi

braco gruden vladimir - foto MJP Svet24.si

Kako je mogoče »zdraviti s pogledom«

DSC_7448 Njena.si

Slovenski športnik dahnil usodni 'da'

škufca andrej Njena.si

Andrej Škufca ganil s sinovo fotografijo

nu
nu
2 13.04.2019 21:16:04

Šok! DALLAS dobil NEVERJETNO POMOČ v lovu na SUPER ZVEZDNIKA! Ne boste verjeli, ko boste videli ...

Reuters
Nobena skrivnost ni, kdo je na vrhu želja ekipe Luke Dončića.

To je vsekakor Kemba Walker, izjemni organizator igre Charlotta, udeleženec All Star tekme in s povprečjem 25 točk eden najboljših v ligi na tem položaju. Pa ne samo na tem položaju. Walkerju to poletje poteče pogodba in Charlotte mu bo ponudil maksimum za naslednjih pet let, kar bi zneslo vrtoglavih 221 milijonov dolarjev. Toda težko je verjeti, da bi ekipa, ki se ni uvrstila v končnico, kaj dosti napredovala in da bi Walker lahko dosegel kaj več. 

Sam je pred dnevi dejal, da mora zelo dobro premisliti. No, zdaj pa je neverjetno pomoč Dallas dobil z naslova - pozor - uredniškega odbora časopisa Charlotte Observer. Da, prav ste prebrali, uredniškega odbora največjega časnika v mestu, v katerem Kemba igra. Gre za edinstevn primer, ki mu je komajda mogoče verjeti, a v imenu tega odbora so danes objavili uvodnik, ki Walkerja poziva, naj mesto zapusti in naj najde okolje, kjer bo lahko uspešen. 

Vsi analitiki omenjajo prav Dallas, torej da mu ljudje, ki so ga spremljali vsa ta leta, najbolj privoščijo navezo z Luko Dončićem in Kristapsom Porzingisom. "To je človeški argument. Zelo poseben igralec bi moral dobiti priložnosti najti kaj zelo posebnega kje drugje. Walker je iozjemen igralec, legitimen All Star na vrhuncu svojih moči, a je v ekipi, ki je polna igralcev, ki so plačani precej več, kot dajejo na igrišču. Zato je ujet in nekaj let obsojen na tisto, kar smo nazadnje gledali. Fantastične predstave, ki ga ne pripeljejo nikamor," so zapisali v uvodniku. 

"Tu ne gre za nas, tu gre samo in zgolj zanj. Hornets ga morajo pustiti noditi. Vsi ljudje v Charlottu ga moramo pustiti oditi. Reči mu moramo hvala in nasvidenje in še enkrat hvala. In se vidimo, ko se vrne domov, ko bo dobil tisto, kar si zasluži," so še zapisali v enem najbolj neverjetnih člankov, kar jih pomni košarkarska Amerika. 

Članki iz rubrike