kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 11.04.2019 18:43:55

Bo Dragić ostal v Miamiju ali odšel? Morda k Dončiću!? Gogi pravi TAKOLE!

twitter
Goran Dragić je spregovoril o svoji prihodnosti.

Tudi za zlatega kapetana Slovenije, zdaj žal že reprezentančno upokojenega, je sezone v ligi NBA tako kot za Luko Dončića konec že po rednem delu. A če je Lukova prihodnost jasna, Goranova ni. Po zadnji tekmi je o njej spregovoril z ameriškimi novinarju.

Dragić, kot pravi, še ni sprejel odločitve, ali bo tudi peto sezono zapovrstjo igral za Miami. »Če bi bila to lahka odločitev, bi jo verjetno že sprejel. Sledili bodo pogovori z družino in agentom,«je napovedal skoraj 33-letni košarkar, za katerimi je enajsta sezona v ligi NBA.

Njegova situacija je naslednja: ima še enoletno pogodbo, a s t.i. player’s option (igralčeva izbira, op. a.), kar pomeni, da se ima možnost odločiti, ali v zameno za 19.217.900 dolarjev še eno sezono ostati pri Miamiju ali si na trgu prostih igralcev poiskati nov klub. »Pogovoril se bom z družino, z agentom in videl, kaj je najbolje zame. Po težki sezoni s poškodbo ni lahko. Vplivalo bo več dejavnikov. Poskušal bom narediti, kar bo najbolje za mojo kariero, za mojo družino. Zagotovo bo potrebnih veliko pogovorov,« je Sportal prenesel njegove besede iz Amerike.

Dragić je sicer v pravkar končani sezoni zaradi težav s kolenom izpustil kar 46 tekem rednega dela, kar je več od polovice sezone. Ko je igral, je bil v povprečju na parketu 27,5 minut in dosegal 13,7 točke, 3,1 skoka in 4,8 asistence.

Značke: goran-dragić, miami

Članki iz rubrike