zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

ku
ku
0 02.04.2019 11:02:46

GENIALNO! Cubanova NORO POCENI letalska linija LJUBLJANA - DALLAS ob navdušenju nad SLOVENCI je ...

Profimedia
... sijajna prvoaprilska potegavščina, ki so ji nasedli mnogi Slovenci.

Prvi april ni ravno običajen dan, saj morate biti tega dne še posebej previdni, kdo vas bo skušal prenesti naokoli. Dan norcev s pridom izkoriščajo tudi številni mediji, ena najboljših potegavščin pa je uspela slovenski turistični agenciji. 

Pri Izletu na dlani so izkoristili vročico in evforijo, za katero je poskrbel Luka Dončić. Objavili so novico, da bo lastnik Dallasa vzpostavil vročo in finančno zelo ugodno letalsko linijo Dallas - Ljubljana nasedli pa so ji številni Slovenci.

"Lastnik kluba Dallas Mavericks Mark Cuban, za katerega igra tudi Luka Dončić, se je odločil, da bo z naslednjo NBA sezono, ki se prične v mesecu oktobru, zaradi izjemnega zanimanja in obiska v tekme v Miamiju, vzpostavil letalsko linijo Ljubljana – Dallas. Letalsko povezavo bo omogočila družba American Airlines, ki ima v Dallasu že vzpostavljeno središče. Letalska linija bo namenjena tako privržencem lige NBA kot tudi klasičnim turistom in poslovnežem. Mark Cuban je namreč prepričan, da ta linija lahko vzpostavi tudi strateško poslovno povezavo med Dallasom in Slovenijo. Za letalsko linijo se seveda lahko zahvalimo vsem privržencem košarke, ki so posledično bili vzrok zakaj se je lastnik odločil za to poslovno potezo.
Letalske vozovnice so na voljo že za 350 eur iz Ljubljane, v ceno je vključena tudi prtljaga. Letalska linija bo operirala od oktobra letos naprej!" se je glasilo sporočilo na spletni strani agencije. K

ar pa je bila seveda prvoaprilska šala. Genialna, če smemo dodati. Najboljša, kar smo jih videli ves dan. Takšne linije (žal) za zdaj še ne bo, morda nekoč v prihodnosti ... So pa sijajni potegavščini nasedli številni, označevali in vabili svoje prijatelje, delali načrte. Nasedli so tudi mnogi znani Slovenci, tudi športniki, in tega jim nikakor ne moremo zameriti. Kajneda?  

Značke: dallas, cuban

Članki iz rubrike