Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
28.03.2019 17:55:23
Deli članek:

UAU, tole pa bo ODMEVALO! Kaj zmoreta skupaj Dončić in Porzingis? Poglejte, TAKOLE je ...

Arhiv

Navijači Dallasa bodo morali do naslednje sezone počakati, da bodo videli, kaj zmoreta v tandemu Luka Dončić in Kristaps Porzingis.

Navijači Dallasa bi verjetno najraje videli, da bi se aktualna sezona že zaključila in da bi se čim hitreje pričela nova. Takrat bo namreč za Dallas zaigral tudi novi superzvezdnik Kristaps Porzingis, ki so si ga Telički zagotovili v tradu z New York Knicksi.

Izjemni Latvijec je bil v zadnjih mesecih poškodovan in pri Dallasu seveda ne bodo tvegali ter odličnega krilnega centra poslali na parkete zdaj, ko je zanje sezona praktično že končana in je že jasno, da končnice ne bodo videli. Toda Porzingis se je že pridružil soigralcem na treningih, uigrava se tudi z Luko Dončićem, s katerim bi moral v naslednji sezoni tvoriti smrtonosni dvojec.

"Resno verjamem, da bosta fantastična skupaj. Zelo dobro se dopolnjujeta. Na obeh delih igrišča. Luka je naredil velik napredek v igri v obrambi skozi leto. Pokazal je, da lahko brani veliko različnih položajev. Porzingis je odličen v obrambi pod košem, prav tako se zelo dobro giba. Tudi on bo dober obrambni igralec," je o novi navezi Dallasa spregovoril Rick Carlisle, ki v slovensko-latvijski dvojec polaga veliko upov.