Jenrej Tozon Odkrito.si

Težki časi za Jerneja Tozona: njegovo dekle po ...

horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: Odločitve tega tedna bodo ...

prijaznost Petisvet.si

Pričarajmo danes sebi in drugim dan prijaznosti

toča, legen Svet24.si

VIDEO in FOTO: Na severu države klestilo, zdaj ...

oblaki, neurje Svet24.si

Konec vročinskega vala, napovedi se ponekod že ...

spela groselj grega 10 Njena.si

Špela odkrito: 'Poroka mi ne pomeni nič'

teja perjet-jani jugovic Njena.si

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

ku
ku
1 18.03.2019 13:38:44

Bi lahko Luka DONČIĆ ostal BREZ LOVORIKE!? Škandal v ŠPANIJI dobiva nove razsežnosti!

Škandal v Realu dobiva nove razsežnosti.

V Madridu ni nikoli mirno - še pred dnevi so se s hudimi udarci spopadali nogometaši Reala, ki so na sramoten način izpadli iz lige prvakov, zdaj pa škandal pretresa tudi košarkarje. 

Ti bi lahko ostali brez kar treh lovorik iz leta 2015 - naslova državnih in pokalnih prvakov ter naslova evropskih prvakov. Po poročanju uglednega španskega časnika Marca 'primer Slaughter' končal na sodišču, točen datum sojenja pa še ni znan. Nekdanji član Reala in nekdanji soigralec Luke Dončića je že pred dvema letoma priznal da mu je španski gigant dal ponarejen potni list Ekvatorialne Gvineje. Dvaintridesetletni košarkar je sicer rojen v Kaliforniji, z novim potnim listom nekdanje španske kolonije pa je v španskem prvenstvu dobil pravico nastopa kot Španec in ne kot tujec. Slaughter je povedal, da je plačal 35 tisoč evrov svojemu agentu Julianu Arandi za to, da mu uredi potni list, nič pa ni vedel glede samega procesa pridobivanja le tega.

marcus slaughter

Zdaj tožilstvo za vse vpletene zahteva dve leti in pol zaporne kazni zaradi ponarejanja dokumenta in korupcije. Če bodo spoznani za krivega, bi to vodilo tudi v kazni na športnem področju - Real bi lahko kaj hitro ostal brez lovorike v španskem prvenstvu. Dončić je v tisti sezoni debitiral za člansko ekipo Reala. 

Članki iz rubrike