ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

horoskop_zodiak_znakijpg Svet24.si

Horoskop za petek, 21. februarja

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

Tamara Korošec Njena.si

Tamara po koncu razmerja ognjevita po srcu in ...

hana luz Njena.si

Hana nima več tako polnih ustnic

nu
nu
2 13.03.2019 13:23:41

Vzhičenje pri Mavericksih! DALLAS PREKLICAL NAPOVED - Dončić in Porzingis bosta danes prvič ...

Arhiv
Še vedno je izjemno malo verjetno, da bi Kristaps Porzingis v tej sezoni zaigral, toda ...

Pred časom je trener Dallasa Rick Carlisle napovedal, da bo latvijska super okrepitev do konca sezone vadila po prilagojenem programu in da klub od tega ne odstopa. V pripravah na novo sezono naj bi se nato pridružil polnim treningom ter nato tudi zaigral najprej na pripravljalnih, za tem pa še na uradnih ligaških tekmah. Toda prvo napoved so medtem pri Dallasu že preklicali. Da bi malce dvignili moralo navijačev in pokazali, kako dobro okreva Porzingis. 

"Prvič sem ga dal igrati 3 na tri pod polno obremenitvijo in bil je spektakularen. Vzhičen sem, stvari je počel naravnost sijajno in obet, da bo z nami na igrišču, nas navdušuje. Pozor, ni še za na tekmo, toda premislili smo si in v naslednjih dneh bo želel trenirati kot vsi ostali ter na treningih igrati tekme 5 na 5. zelo sem razburjen, komaj čakam, da ga vidim," je napovedal Carlisle, svojonovo napoved pa bo več kot očitno uresničil že kar danes.  

Tako je ameriškim medijem razkril kar Porzingis sam. "Skrajno razburjen sem. Na sredinem treningu bom prvič igral na polno 5 na pet z vsemi novimi soigralci, brez kakršnihkoli omejitev ali zadržkov. Komaj čakam, vse me srbi oda navdušenja. 100 odstotno sem zraven, kar ne morem dočakati," napoveduje Latvijec, ki bo tako prvič blestel tudi s svojim dobrim prijateljem, našim draguljem Luko Dončićem.

Pričakujte sijajne prizore s treninga Dallas, navijači pa se ob tem upravičeno sprašujejo, ali bo Dallas preklical še eno napoved in v primeru, da bodo treningi uspešnica, Porzingisa že v tej sezoni poslal tudi na igrišče na tekmi. Malo verjetno, a za dober občutek pred poletjem po številnih rezultatskih neuspehih bodo Mavericks o tem morda resno razmislili ... 

Članki iz rubrike