mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 04.03.2019 09:58:37

REŠIL DONČIĆA, ostal brez DEKLETA!? Glejte, kaj je TALE MOŽ naredil svoji PUNCI, da bi pomagal Luki

Vsa Amerika govori o zgodbi moža v rožnatem, kot so poimenovali človeka, ki je ujel Luko Dončića in ... svojo dvojno vodko.

Veliko smo pisali o dogodku na tekmi Dallas - Memphis, ki se je končala z visoko zmago gostov, zaznamoval pa jo je nov vratolomni skok Luke Dončića med gledalce. No, prav posebno pozornost pa je pozneje dobil Ben McElroy, mladenič, ki je z eno roko ujel slovenskega zvezdnika in preprečil, da bi ta močneje treščil na navijače, stole in tla. McElroyjeva zgodba je še toliko bolj posebna, ker pri tem ni polil niti kapljice svoje pijače, hkrati pa povsem pozabil na svoje dekle. 

Stephanie Lafitte je tista, ki je bila v službi tako pridna, da ji je šef odstopil zlata vredni vstopnici tik ob igrišču. Z njima je presenetila fanta, velikega navijača Dallasa in Dončićevega oboževalca, nista pa si mogla niti misliti, da se bo končalo tako, kot se je. Namreč da bo fant povsem od blizu spoznal svojega idola in povsem pozabil na svojo boljšo polovico. Ki jo je, kot pravijo, ameriški mediji, postavil celo na tretje mesto svojih prioritet. Za Dončića in vodko.

"Če se malce pošalim, bom rekel, da je bila številka ena moja pijača, kajti vodka je tukaj zares draga. Sploh dvojna. Sem pa vesel, da sem lahko pomagal Luki, kajti verjetno bi treščil precej bolj, če ga ne bi ustavil. Razplet je bil popoln: nisem polil niti kapljice, Luki pa se ni zgodilo popolnoma nič," je povedal McElroy, ki pa se je znašel v hudih težavah, saj je medtem njegovo dekle ostalo povsem nezavarovano in si je po hudem udarcu poškodovalo koleno.

"Očitno jaz nisem pomembna, očitno moje koleno ni pomembno. Očitno je Ben lovil košarkarja in skrbel za svojo pijačo, medtem ko so mene zbili po tleh in sem treščila ob stol. Edina dobra stvar v tem je bila, da me je Dončić ogovoril in me vprašal, ali je z mano vse v redu," je povedala razočarana Stephanie, ki bo po poročanju ameriških medijev močno premislila, kako naprej. Komu dati vstopnico, če jo bo dobila naslednjič.

"Zagotovo doma ni bilo prijetno, ko se je Ben moral soočiti s svojo prioriteto številka tri," je zapisal eden od ameriških časnikov.      

Značke: doncic, resitelj, vodka

Članki iz rubrike