Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

andraz sporar slovenija anglija Ekipa24.si

Presrečni Šporar je razkril, s katerim ...

masterchef-finale-2024 Njena.si

Zaključek šova MasterChef: 'Naj zmaga najboljši!'

slovenija euro 2024 veselje Ekipa24.si

Zdaj je jasno, s kom in kdaj bodo Slovenci napadli...

ku
ku
4 28.01.2019 08:55:38

ZVEZDNIK Toronta še najbolje OPISAL, zakaj Luka SODI NA ALL STAR: Ko mu sodniki ...

twitter/espn
Luka Dončić je dosegel nov mejnik v ligi NBA in povsem očaral tako ameriško javnost kot nasprotne igralce.

Luka je ponoči proti Torontu postal sploh prvi najstnik, ki je dosegel dva trojna dvojčka. Dosegel je 35 točk, 12 skokov in 10 podaj, s čimer je znova bil tema št. 1 v pogovorih po tekmi.

Tudi zvezdniki nasprotnega moštva so pristavili svoj lonček. Danny Green, zmagovalec lige NBA s San Antoniom je očaran nad kakovostjo mladega slovenskega košarkarja. 

"Je zelo dober košarkar, zelo talentiran. Ima dober občutek, zelo dobro meče in je iznajdljiv, kot vsi Evropejci. Kar se tiče starosti, je daleč pred drugimi," je povedal v garderobi po tekmi in zmagi svojega Toronta s 123:120. 

"Igra v svojem tempu, ima visok košarkarski IQ, pozna svoje telo in uporablja vse mogoče kote. Že kot novinec igra kot pravi veteran. Zagotovo vsi komaj čakajo, da vidijo, kako se bo razvijal skozi kariero."

Potem pa je za konec podal še svoje misli na vprašanje, ali Luka sodi na tekmi vseh zvezd, ali bi moral morda prej plačati 'dolgove' preden se lahko tja uvrsti. 

"Menim, da morajo mladi košarkarji najprej plačati nekaj 'dolgov' (pay dues, op. p.). Čeprav on je res dovolj dober, ampak menim, da morajo najprej skozi določene stvari. Po drugi strani pa je izjemen košarkar. Tudi ljudje ga vidijo tako, nenazadnje mu sodniki sodijo, kot da je na tekmi All Star," je poudaril izjemni obrambni igralec in strelec izza črte za tri točke Green. 

Članki iz rubrike