stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ku
ku
3 21.01.2019 16:35:54

Navijači Sacramenta tudi zaradi Dončića UDRIHAJO po Vladu Divcu, on pa jim ODGOVARJA

Profimedia
Generalni direktor Sacramenta Vlade Divac je že nekaj časa na udaru lastnih navijačev, odkar je v ligi Luka Dončić pa je le še huje.

Začelo se je že pred slabima dvema letoma, ko je v New Orleans poslal DeMarcusa Cousinsa. Ko je v ekipo prišel Buddy Hield, je bilo malo takšnih, ki so podprli to potezo. No, tu je imel Srb prav, saj je Hield vodja ekipe.

Minulo poletje je bil Divica na največjem udaru kritik, saj je na naboru namesto Luke Dončića kot drugi po vrsti izbral Marvina Bagleyja III.



Na vprašanje, zakaj ni izbral Slovenca, jezno odgovarja: "Pojdite navijat za Dallas. Dončić je res odličen košarkar, vendar obenem igralec, ki potrebuje žogo v rokah, da bi lahko bil najboljši. Bagley je na drugi strani igralec za moštveno košarko. Tudi v času igranja, sem trdno verjel, da se košarka igra moštveno."

Divac je prepričan, da je čas na njegovi strani, da se bo prej ali slej izkazalo, da so bile njegove poteze pravilne. "Ne olepšujem stvari, ko se pogovarjam z igralci. Prepričan sem, da tudi Buddy to zna ceniti. Zna poslušati. Z menjavo Cousinsa smo pregnali temen oblak nad franšizo. Naredili smo velik korak naprej in zaradi tega smo zadovoljni. Moramo rasti, vendar ne hitimo. Gremo korak za korakom."

Članki iz rubrike