3_rebeka dremelj Svet24.si

Rebeka Dremelj pravi, da zdaj prihaja čas za ...

horoskop Dobra karma

Prvi letošnj Mlaj vsakemu nebesnemu znaku že ...

ugrizi posteljne stenice Svet24.si

Pošasti iz teme: vampirski ugriz posteljne ...

roman-miklavčič, grosuplje, umor, industrijska-cona Svet24.si

Po sledeh tragedije v Grosupljem: Vsi obrazi ...

kitajc Dobra karma

25. 1.: kitajsko novo leto! Kaj prinaša kovinska ...

04-tv-dobrizdravniki-2-dobrizdravnik Njena.si

Dobri zdravnik tudi v zasebnem življenju pravi ...

Luka Žvižej Njena.si

Legenda slovenskega rokometa na plesnem parketu

ku
ku
1 04.01.2019 12:00:47

Danes šteje DVOJNO: Glasujte za Dončića, povezavi imate TUKAJ!

Reuters
Luka Dončić je vse bližje tekmi zvezd. In to že v svoji debitantski sezoni!

Luka Dončić je po delnih rezultatih glasovanja za tekmo All Star na neverjetnem drugem mestu med tako imenovanimi Frontcourt igralci. Pred njim je le LeBron James, ki je zbral daleč največ glasov. Ameriški zvezdnik jih je od 25. decembra zbral več kot milijon, za njim je Dončić, ki jih ima do zdaj 679.839, v absolutni konkurenci zahodne konference pa sta pred Slovencem le še Stephen Curry (739.111) in Derrick Rose (698.086).

To, da je Dončić na četrtem mestu zahodne konference, presega vsa pričakovanja, če štejemo še vzhodno konferenco, pa je Dončić skupno na neverjetnem sedmem mestu. Pred njim so le še Giannis Antetokounmpo, Kawhi Leonard in Kyrie Irving.


Velik delež so k temu glasovanju za slovenskega zvezdnika zagotovo dodali slovenski ljubitelji košarke. Zdi se, da vsa Slovenija spremlja čudežnega Dončića, da ga podpirajo stari in mladi. A danes pomoč šteje dvojno, saj se vsak glas do 6. ure zjutraj v soboto podvoji. Enako velja za 10. in 11. januar ter na zadnji dan glasovanja, ki bo nastpil 21. januarja.

Za Dončića lahko glasujete enkrat na dan, in sicer prek štirih različnih kanalov. Ena pot je prek NBA aplikacije za mobilne telefone, druga je pred Google Assistant aplikacije, tretjo in četrto pa najdete v spodnjih povezavah.

Značke: dončić, all-star

Članki iz rubrike