Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
1 04.01.2019 12:00:47

Danes šteje DVOJNO: Glasujte za Dončića, povezavi imate TUKAJ!

Reuters
Luka Dončić je vse bližje tekmi zvezd. In to že v svoji debitantski sezoni!

Luka Dončić je po delnih rezultatih glasovanja za tekmo All Star na neverjetnem drugem mestu med tako imenovanimi Frontcourt igralci. Pred njim je le LeBron James, ki je zbral daleč največ glasov. Ameriški zvezdnik jih je od 25. decembra zbral več kot milijon, za njim je Dončić, ki jih ima do zdaj 679.839, v absolutni konkurenci zahodne konference pa sta pred Slovencem le še Stephen Curry (739.111) in Derrick Rose (698.086).

To, da je Dončić na četrtem mestu zahodne konference, presega vsa pričakovanja, če štejemo še vzhodno konferenco, pa je Dončić skupno na neverjetnem sedmem mestu. Pred njim so le še Giannis Antetokounmpo, Kawhi Leonard in Kyrie Irving.


Velik delež so k temu glasovanju za slovenskega zvezdnika zagotovo dodali slovenski ljubitelji košarke. Zdi se, da vsa Slovenija spremlja čudežnega Dončića, da ga podpirajo stari in mladi. A danes pomoč šteje dvojno, saj se vsak glas do 6. ure zjutraj v soboto podvoji. Enako velja za 10. in 11. januar ter na zadnji dan glasovanja, ki bo nastpil 21. januarja.

Za Dončića lahko glasujete enkrat na dan, in sicer prek štirih različnih kanalov. Ena pot je prek NBA aplikacije za mobilne telefone, druga je pred Google Assistant aplikacije, tretjo in četrto pa najdete v spodnjih povezavah.

Značke: dončić, all-star

Članki iz rubrike