Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
0 15.12.2018 08:31:21

TO JE TO! Legendarni Shaquille O'Neal V NEBO DVIGNIL LUKO DONČIĆA! Poglejte si TOLE PRIMERJAVO!

twitter
Tole je vredno ogromno!

Ko te pohvali legendarni Shaquille O'Neal, potem veš, da si zares dober. In Luka Dončić je tako zelo dober, da mu je velikansko pohvalo namenil prav Shaq. Nekdaj izjemni center, ki je svoje najboljše predstave kazal v dresu Los Angeles Lakersov, je v podcastu spregovoril o slovenskem čudežnem dečku.


Poročali smo že, kako se je O'Neal šalil glede Dončićeve mame (vse skupaj si lahko preberete tukaj), toda O'Neal se je ustavil tudi pri Dončićevih igrah na parketu, ki so v tej sezoni izjemne. Pravzaprav je spregovoril o primerjavi med Dončićem in Traejem Youngom, mladim organizatorjem igre Atlante. Spomnimo, Atlanta je imela na voljo 3. izbor na naboru, ki pa ga je prepustila Dallasu v zameno za 5. izbor na naboru in še en izbor v naslednjem letu. Dallas je tako izbral Luko Dončića, Atlanta pa Traeja Younga.

"Če je Luka desetica, je Young osmica," je dejal O'Neal in tako še enkrat več izrekel precejšnjo pohvalo na račun Slovenca. In dodal, da je Luka impresiven ter zaključil: "Trener Rick Carlisle je potrpežljiv. V Dallasu imajo radi Evropejce. Tudi Dirk Nowitzki je potreboval nekaj let, da je postal igralec, kakršnega smo poznali. A v Dallasu so bili potrpežljiv."

Članki iz rubrike