pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

ku
ku
0 14.12.2018 07:08:16

Niti DONČIĆEVA ISKRICA ni bila dovolj ob katastrofalni predstavi Dallasa. Poglejte TA MET (video)

twitter
Po treh zaporednih zmagah v svoji dvorani, je Dallasu presenetljivo spodrsnilo pri skromnemu Phoenixu Igorja Kokoškova, gostitelji so slavili z 99:89.

Pristaši Teličkov so pričakovali zmago, a kaj ko so košarkarji Dallasa ujeli katastrofalen dan pri metu, posebej za tri točke. Ta je bil zares obupen ob petih zadetih metih v 33 poskusih. Tudi 23 izgubljenih žog ni pomagalo v boju za zmago.

Luka Dončić je bil sicer zgolj soliden, v tretji četrtini pa je dosegel šest točk in ponudil iskrico ob norem zabijanju za morebitni povratek, ki pa je nato niso izkoristili. V zadnji četrtini so prvokategorniki prišli nazaj na parket šest minut do konca in še zadnjič poskušali priti do zmage proti daleč najslabši ekipi lige.

Dončić je dvoboj končal z 13 točkami, petimi skoki, šestimi podajami in dvema ukradenima žogama ob štirih izgubljenih v 31. minutah. Iz igre je metal 6/12 (1/5 za tri, 0/2 iz prostih metov).

Pri domačih je največ točk dosegel TJ Warren, ki je končal pri številki 30. DeAndre Ayton, prvi izbor nabora za letošnje leto pa je v dvoboju novincev dodal 7 točk in 5 skokov.

Phoenix je tako prekinil niz 10 zaporednih porazov, obenem pa je še drugič premagal Dallasa v letošnji sezoni. Skupno pa sedmič zapored. 

Članki iz rubrike