Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 11.12.2018 09:55:04

Toliko o slabih odnosih v ekipi: Jordan Dončića pred tedni ODRINIL, zdaj pa pri skoku za žogo storil TOLE!

V Dallasu se stvari hitro obračajo.

Na začetku sezone se je o odnosih med košarkarji Dallasa precej govorilo, še posebej je bil v središču pozornosti slovenski novinec Luka Dončić. Slednji naj ne bi užival takšnega zaupanja, kot bi si ga zaslužil, izkušenejši soigralci mu niso prav nič prizanašali.

Vse skupaj je dodatno podkrepil center Dallasa DeAndre Jordan, ki je na eni od tekem odrinil Dončića in tako v svojo statistiko vpisal še en dodaten skok. Po tej potezi ameriškega velikana je na družabnih omrežjih močno završalo, precej je bilo takšnih, ki so trdili, da si mladi Slovenec takšnega odnosa ne zasluži. No, Jordan je po tisti tekmi v svoj zagovor povedal, da nikoli ne gleda okoli sebe in da pač skoči za vsako žogo. A na zadnji tekmi proti Orlandu je dokazal, da misli tudi na Dončića.

Dončić je prikazal novo odlično predstavo, kljub nekoliko skromnemu metu iz igre pa poskrbel, da se o njem spet glasno govori. Dončić je bil namreč na pragu zgodovinskega trojnega dvojčka, saj bi postal najmlajši košarkar v zgodovini lige NBA s takšnim dosežkom, a je to bržkone preprečil kar trener Dallasa. Rick Carlisle je Slovenca petnajst minut pred koncem posadil na klop za rezerve, do takrat pa je v svojo statistiko vpisal 7 točk, 11 skokov in 9 podaj.

A precej zanimiv prizor se je odvil v tretji četrtini, ko je center Dallasa kar dva skoka prepustil Slovencu. Kot trdijo ameriški mediji, mu je na takšen način skušal pomagati do trojnega dvojčka, a kot smo že zapisali, mu ga je na koncu preprečil kar trener. Slednji pač ni hotel tvegati s poškodbo, saj je imel Dallas zmago praktično že zagotovljeno, v letošnji sezoni pa je tekem še na pretek.

Značke: dončić, jordan

Članki iz rubrike