zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
5 01.12.2018 10:39:08

LEBRON šokiral po Dončićevi blokadi: Priznam, KAJ SEM MU REKEL in kaj sem mu NALAŠČ NAREDIL!

LeBron James je po zmagi Lakersov nad Dallasom govoril govoril tudi o najbolj odmevni akciji.

Čeprav so Lakersi zelo zanesljivo zmagali, LeBron je dosegel 28 točk, Dončić pa je odigrali svojo statistično najslabšo tekmo doslej, se največ govori o akciji, v kateri je Luka kar dvakrat blokiral Jamesa (pogledate si jo lahko na tej povezavi). Gre za nekaj, česar Kralj LeBron ne pomni, zato so ga novinarji po koncu tekme o tej zadevi spraševali. Kot je za Američane običajno, je precej neposredno spregovoril in Dončiću priznal, da se mu je znal prikrasti.

"Sploh ga nisem videl. Tako zelo ga nisem videl, da prvič sploh nisem vedel, zakaj je žoga ušla iz rok, zato sem dobil še eno blokado. 'Prišel si od nikjer, sploh te nisem videl. Nisi niti pokrival mene, pa si se od nekod znašel tu,' sem povedal tudi njemu, Dončiću, tako sem bil presenečen. Potem pa se mu vrnil," je dejal LeBron, a ni mislil le na razplet celotne tekme. Če so namreč nekateri govorili, da je takoj zatem Luki uspela še ena sijajna obramba akcija, saj je izsilil LeBronovo osebno napako v napaku, je James zadevo predstavil precej drugače.  

"Tokrat sem ga videl. Videl sem ga, da me čaka v obrambi in bila je idealna priložnost, da za ceno osebne napake z vso silo treščim vanj. Priznam, to sem naredil nalašč, še kako dobro sem poskrbel, da sem se zaletel vanj in ga zbil po tleh," pravi prvi zvezdnik lige. In verjetno je zaleglo, kajti Dončić po odličnem začetku nato proti svojemu idolu ni našel svoje igre, predvsem je zgrešil ogromno metov iz igre.  

doncic-james1

Značke: doncic, jame, lakers, dallas

Članki iz rubrike