stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
14 18.09.2018 09:01:57

Ufff, kako GRDO JE NAPADEL DRAGIĆA: Gogi ostro odgovoril na brutalne očitke 'navijača'! (foto)

www.alesfevzer.com
Goran Dragić je z nesramnežem obračunal tako, kot še nikoli z nikomer doslej.

Današnja doba ponuja veliko. Prek interneta si lahko kupite hrano, obleko, različne aparate, se brez težav pogovarjate s sorodniki, ki se nahajajo na drugem koncu sveta, in spremljate svoje junake ter idole. Lahko jim sledite na vsakem koraku, všečkate njihove objave, spremljate njihovo zasebno življenje in se z njimi lahko celo pogovarjate.

Toda internet ima tudi svojo temnejšo stran, vse zgoraj našteto lahko počnete kot popoln anonimnež, nekateri gredo pri tem nekaj korakov predaleč. Svetovni zvezdniki so pogosto tarča "bedakov", ki svoje nezadovoljstvo izrazijo tudi na zelo neprimeren način. To je na lastni koži že večkrat občutil tudi eden od junakov slovenske košarkarske pravljice, zadnji napad pa ga je še posebej močno prizadel. Goran Dragić ni mogel ostati tiho. Ni želel ostati tiho.

Ko se ga je na twitterju lotil razočarani navijač slovenske košarkarske reprezentance, ki ji v tem trenutku resnično ne gre najbolje, je slovenski košarkar udaril z vso silo. Ni se zadrževal, očitki so bili preprosto prehudi. "Se sedaj upate pogledati v ogledalo vi junaki? Vi, ki ste pustili na cedilu mlade fante in celotno Slovenijo. Si upa pred ogledalo stopiti kapetan, ki ekipo zapusti ko ga najbolj potrebuje? Nažrite se teh vaših milijonov!" je očital neznanec Dragiću, Luki Dončiću in Klemnu Prepeliču. A nekdanji kapetan, ki je po finalu EuroBasketa napovedal reprezentančno slovo, se je odzval. 

Njegov zapis je pritegnil ogromno pozornosti, neznancu pa ostro sporočil: "Vsi so bili obveščeni in to pred EP , da bo to moje zadnje veliko tekmovanje za SLO! Dal sem vse od sebe 12 let za reprezentanco!! Hvala se pod mizo valja. PS. Nažru se bom svojih miljončkov, ki sem jih pošteno zaslužil!!!"

sporni tvit dragic
Twitter

dragic

Značke: dragić, slovenija

Članki iz rubrike