jasmina kandorfer Odkrito.si

Globoka žalost slovenske voditeljice: jokala v ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 19. decembra

Ženska angel Petisvet.si

Angeli govorijo, slišimo jih drugače!

Louisa Vesterager Jespersen Svet24.si

Kdo je prerezal vrat 24-letni Louisi in 28-letni ...

aneta andollini-nik_kmetija Svet24.si

Aneta je našla krivca za poraz in s prstom ...

tilen lotrič Njena.si

Smrt v ožji družini finalista Talentov

aneta kmetija Njena.si

Aneta, kot je v šovu niste spoznali

ku
ku
1 09.07.2018 10:32:59

Eden NAJVEČJIH ZVEZDNIKOV lige NBA okrcal oglednike in POHVALIL DONČIĆA: Ljudje nimajo pojma, kaj se dogaja ...

vszi
Luka Dončić še vedno čaka na morebiten trenutek v poletni ligi, ko bi si lahko nadel dres Mavericksov in zaigral na parketu.

Toda po poročanju Davida Picka, se to najbrž ne bo zgodilo, saj ga želijo ob vseh težavah s pogodbo spočiti in ga pripraviti na začetek lige NBA oktobra letos. 

To pa ne pomeni, da Luka Dončić v Las Vegasu na poletni ligi ni v središču pozornosti. Srečal se je že s številnimi velikimi imeni košarke, zdaj pa ga je pohvalil tudi eden najboljših igralcev na svetu, zagotovo pa trenutno najboljši evropski izvozni artikel Giannis Antetokounmpo. Slednji ima z Dallasom zdaj vzpostavljeno posebno povezavo, saj bo njegov brat Kostas v prihodnosti zaigral za teličke. Za nas pa je pomembneje to, kar je povedal o Dončiću.

anteto
vszi

"Grška pošast" ali "The Greek Freak" je kar pošteno okrcal oglednike, ki so dejali, da bo Luka imel težave v ligi NBA. Včeraj je predstavnikom medijev o Luki dejal naslednje:

"Lahko naredi takojšen vtis v ligi NBA. Je najbolj navdušujoč košarkar, ki je prišel v ligo v zadnjih letih," je dejal sprva in nadaljeval.

"Ljudje ne vedo, kaj govorijo. V ligi NBA pozabljajo, da se v evroligi igra trda, zelo trda košarka. Poleg tega je znanje na visokem nivoju. Precej višjem kot je liga NCAA (študentska ameriška liga)."

"Da izstopaš v evroligi moraš biti zelo dober. In Luka je zagotovo zelo izstopal," je še zaključil Antetokounmpo. 

Članki iz rubrike