magnifico 1 Odkrito.si

FOTO: Ponosni oče Magnifico pokazal postavnega ...

karl lagerfeld Svet24.si

Umrl je slavni modni oblikovalec

Horoskop Petisvet.si

Horoskop od 18.2. do 24.2.2019

čakalne vrste, bolnišnica Svet24.si

Helikopterski prevozi, hišni nadstrešek in druga...

luka doncic Svet24.si

Anamaria Goltes prvič v ZDA o sebi in svojem ...

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Hailey razkrila najslabšo navado Justina Bieberja

tina maze2 Njena.si

Cigansko življenje Tine Maze

ku
ku
1 09.07.2018 10:32:59

Eden NAJVEČJIH ZVEZDNIKOV lige NBA okrcal oglednike in POHVALIL DONČIĆA: Ljudje nimajo pojma, kaj se dogaja ...

vszi
Luka Dončić še vedno čaka na morebiten trenutek v poletni ligi, ko bi si lahko nadel dres Mavericksov in zaigral na parketu.

Toda po poročanju Davida Picka, se to najbrž ne bo zgodilo, saj ga želijo ob vseh težavah s pogodbo spočiti in ga pripraviti na začetek lige NBA oktobra letos. 

To pa ne pomeni, da Luka Dončić v Las Vegasu na poletni ligi ni v središču pozornosti. Srečal se je že s številnimi velikimi imeni košarke, zdaj pa ga je pohvalil tudi eden najboljših igralcev na svetu, zagotovo pa trenutno najboljši evropski izvozni artikel Giannis Antetokounmpo. Slednji ima z Dallasom zdaj vzpostavljeno posebno povezavo, saj bo njegov brat Kostas v prihodnosti zaigral za teličke. Za nas pa je pomembneje to, kar je povedal o Dončiću.

anteto
vszi

"Grška pošast" ali "The Greek Freak" je kar pošteno okrcal oglednike, ki so dejali, da bo Luka imel težave v ligi NBA. Včeraj je predstavnikom medijev o Luki dejal naslednje:

"Lahko naredi takojšen vtis v ligi NBA. Je najbolj navdušujoč košarkar, ki je prišel v ligo v zadnjih letih," je dejal sprva in nadaljeval.

"Ljudje ne vedo, kaj govorijo. V ligi NBA pozabljajo, da se v evroligi igra trda, zelo trda košarka. Poleg tega je znanje na visokem nivoju. Precej višjem kot je liga NCAA (študentska ameriška liga)."

"Da izstopaš v evroligi moraš biti zelo dober. In Luka je zagotovo zelo izstopal," je še zaključil Antetokounmpo. 

Članki iz rubrike