natasa gorenc Odkrito.si

Nataša Gorenc v norišnici

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za soboto, 20. oktobra

20181019_170816 Petisvet.si

Živalske karte napovedujejo za naslednji teden

Melanie Marden Svet24.si

VIDEO: Spregovorila »gola Melania«: grozijo ji s...

Sašo Avsenik Svet24.si

Sašo Avsenik postal očka

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber končno potrdil poroko

rok damis-loser Njena.si

The Biggest Loser: Takšen je Rok 4 mesece po ...

ku
ku
1 09.07.2018 10:32:59

Eden NAJVEČJIH ZVEZDNIKOV lige NBA okrcal oglednike in POHVALIL DONČIĆA: Ljudje nimajo pojma, kaj se dogaja ...

vszi
Luka Dončić še vedno čaka na morebiten trenutek v poletni ligi, ko bi si lahko nadel dres Mavericksov in zaigral na parketu.

Toda po poročanju Davida Picka, se to najbrž ne bo zgodilo, saj ga želijo ob vseh težavah s pogodbo spočiti in ga pripraviti na začetek lige NBA oktobra letos. 

To pa ne pomeni, da Luka Dončić v Las Vegasu na poletni ligi ni v središču pozornosti. Srečal se je že s številnimi velikimi imeni košarke, zdaj pa ga je pohvalil tudi eden najboljših igralcev na svetu, zagotovo pa trenutno najboljši evropski izvozni artikel Giannis Antetokounmpo. Slednji ima z Dallasom zdaj vzpostavljeno posebno povezavo, saj bo njegov brat Kostas v prihodnosti zaigral za teličke. Za nas pa je pomembneje to, kar je povedal o Dončiću.

anteto
vszi

"Grška pošast" ali "The Greek Freak" je kar pošteno okrcal oglednike, ki so dejali, da bo Luka imel težave v ligi NBA. Včeraj je predstavnikom medijev o Luki dejal naslednje:

"Lahko naredi takojšen vtis v ligi NBA. Je najbolj navdušujoč košarkar, ki je prišel v ligo v zadnjih letih," je dejal sprva in nadaljeval.

"Ljudje ne vedo, kaj govorijo. V ligi NBA pozabljajo, da se v evroligi igra trda, zelo trda košarka. Poleg tega je znanje na visokem nivoju. Precej višjem kot je liga NCAA (študentska ameriška liga)."

"Da izstopaš v evroligi moraš biti zelo dober. In Luka je zagotovo zelo izstopal," je še zaključil Antetokounmpo. 

Članki iz rubrike