favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
2 22.06.2018 10:35:24

KAKŠEN CAR! Superzvezdnik Golden Stata je ŠTARTAL NA MAMO: Njegovo sporočilo je ČISTA ZMAGA!

Luka Dončić je bil ponoči eden izmed glavnih zvezd nabora lige NBA.

Slovenski čudežni deček je bil ponoči na naboru lige NBA izbran kot tretji, izbrala ga je ekipa Atlante Hawks, ki pa ga je takoj poslala v Dallas Mavericks v zameno za za peti izbor (Trae Young) in izbor prve runde v enem izmed naslednjih naborov. Dončić bo tako svojo kariero nadaljeval v Teksasu, kjer bo moči združil z verjetno najboljšim evropskim košarkarjem v ligi NBA vseh časov, Dirkom Nowitzkim

Toda Dončić ni bil glavna atrakcija nabora, pač pa je ta naziv pripadel Dončićevi mami Mirjam Poterbin, ki je skupaj z Dončićevo babico spremljala slovenskega supertalenta onstran luže. Dončićeva mama je požela ogromno zanimanja, v ZDA pa so se že začele številne šale na račun njenega izjemnega videza. Po družabnih omrežjih so med drugim pisali tudi o tem, da je Dončićeva sestra videti izjemno, oglasil pa se je tudi superzvezdnik Golden State Warriors Andre Iguodala, aktualni zmagovalec lige NBA in nekdanji MVP finala. 

doncic mama
Iguodala je s svojim čivkom dal vedeti, da je opazil Dončićevo mamo, njegovi dve besedi pa sta postali pravi hit na svetovnem spletu. "Moms decent!!!" je zapisal Iguodala. "Mama je še kar!!!" bi se nekako glasil prosti prevod, pri čemer je jasno, da gre za izraz, s katerim ponavadi želijo povedati, da je nekdo vroč kot le kaj!

Članki iz rubrike