stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
2 24.05.2018 14:25:07

VELIKI NOWITZKI osupnil! Kar je legendarni Dirk NAREDIL DONČIĆU, vas bo PUSTILO BREZ BESED!

Lahko smo slišali in prebrali že marsikaj, tole pa je zagotovo vrhunec.

Brez dvoma gre za največjega evropskega košarkarja vseh časov in hkrati takega, ki je v ligi NBA pustil najgloblji pečat. Bil je dvakratni najboljši igralec lige, bil je prvak s svojim Dallasom in mnogi zmožnosti Luke Dončića primerjajo prav z velikanom Dirkom Nowitzkim. Hkrati pa gre za košarkarja, ki redko govori in predvsem ne razmetava z velikimi besedami. Zato je toliko več vredno dejstvo, da je super nadarjenemu Slovencu postavil pravi spomenik. 

"Košarka je šport različnih slogov, Dončić pa premore vse. Čisto vse. Ima met od daleč, mes s polrazdalje, prodore pod koš, met s korakom nazaj. Ob tem obvlada žogo, odlično vodi, hitro teče, igra pick&roll. Torej ima vse tisto, kar je treba imeti v današnji ligi NBA. Zagotovo bo velik, zagotovo bo naredil veliko kariero," je povedal v intervjuju za ameriški radio in se pri tem še ni ustavil, temveč je še še korak dlje.

"V mojih očeh je prav neverjetno, da je pri zgolj 19 letih lahko tako inteligenten in da lahko na tako visoki ravni igra po celotnem igrišču ter na različnih položajih. Čeprav lahko v NBA igra tudi organizatorja igre, bi ga sam še rajši videl na položaju drugega branilca, kjer bo zagotovo spisal veliko zgodbo," je poudaril legendarni Nemec, za katerim je kariera brez madeža, s katero je njegova beseda vredna veliko. Ogromno. Morda celo največ.    

Značke: dončić, nowitzki

Članki iz rubrike