favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
0 21.05.2018 16:09:38

LUKA DONČIĆ prejema čestitka iz vsepovsod, TOLE MU JE SPOROČIL njegov največji tekmec na naboru

Luka Dončić in DeAndre Ayton, ki bo verjetno izbran kot prvi.
Luka Dončić je zvezda. Luka Dončić je superzvezda. Kaj šele bo, saj ima fant komaj 19 let. V Evropi je osvojil vse, na vrsti je Severna Amerika.

Čez natančno mesec dni bo dvorana Barclays Center v Brooklynu, New Yorku gostila letošnji nabor za ligo NBA. Takrat bo znana prihodnost slovenskega čudežnega dečka, njegova pot k zvezdam tudi na drugi strani Atlantica. Že zdaj je jasno, da bo Dončić izbran med prvimi, da je eden najbolj zaželenih igralcev.

Phoenix, Sacramento, Atlanta, Memphis, Dallas ... (v takšnem vrstnem redu bodo izbirali klubi) pogledujejo predvsem v dva košarkarja, v Dončića in sedem mesecev starejšega in 216 centimetrov visokega centra iz Bahamov Deandreja Aytona. Slednji je v ligi NCAA zastopal Univerzo Arizona, v tej zvezni državi ga kujejo v zvezde. Jasno je, da navijači Phoenixa želijo njega, novi trener Igor Kokoškov pa bi v moštvu gotovo raje videl Luko. 

Fanta sta torej velika tekmeca letošnjega nabora, vendar spoštujeta drug drugega. V teh dneh, ko je v središču pozornosti slovenski košarkar, mu je Ayton čestital na družbenem omrežju Instagram. In Luka se mu je zahvalil. Jasno je, da bosta v prihodnjih letih velika tekmeca v dvoranah lige NBA, da bosta krojila to veliko košarkarsko zabavo. Jasno je, da delita isto ali zelo podobno usodo. In ostajata trdno na tleh, ne prepuščata se medijskemu pompu.

doncic ayton 1

Članki iz rubrike