Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
2 04.04.2018 18:56:46

Se pripravlja teren za vrnitev Jureta Zdovca v OLIMPIJO?

alesfevzer.com
Ime nekdanjega slovenskega selektorja je bilo v bližnji preteklosti večkrat omenjano v povezavi z imenom Petrol Olimpija.

Bil je Jure Zdovc želja ljudstva, ko je slovenski energetski gigant Petrol začel s svojim napovedanim velikopoteznim projektom pri Olimpiji, toda vodstvo zmajev se je nazadnje odločilo, da ostane pri Gašperju Okornu. Ko je ta odletel iz zmajevega gnezda, se je na njegovo mesto usedel Zoran Martič, toda težko je verjeti, da ljubljanski klub v njem vidi dolgoročnejšo rešitev.

Zdovc je medtem vodil in vodi ambicioznega hrvaškega ABA-ligaša Cedevito, toda vse bolj se zdi, da v naslednji sezoni več ne bo sedel na klopi ekipe iz Zagreba. Kot poroča Večernji list, slovenski trener ni izpolnil pogojev za podaljšanje pogodbe s Cedevito, potem ko se mu niti prek ABA lige niti prek EuroCupa ni uspelo uvrstiti v evroligo. Pri omenjenem časniku dodajajo, da bo vodstvo kluba o Zdovčevi usodi razmislilo po koncu sezone.

Bo nekdanji trener Splita, Slovana, Iraklisa, Bosne, Olimpije, Spartaka St. Petersburga, Gaziantepa in AEK-a v primeru odhoda iz Zagreba naslednji trener Olimpije? Med glavnimi kandidati bo skoraj zagotovo, seveda pa bo veliko odvisno tudi od razpleta letošnje sezone Ljubljančanov. Če bo Martič v slogu svojega predhodnika osvojil naslov državnega prvaka, bodo njegove delnice za naslednjo sezono prav gotovo kotirale precej višje.

Članki iz rubrike