špela grošelj Odkrito.si

Tožba! Špela Grošelj in Miha Brajnik nad ...

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za sredo, 25. aprila

Ana Nikolić obrez Svet24.si

FOTO: Fatalne ženske srbske in črnogorske mafije

Medaljon Svet24.si

FOTO: Kakšna darila je Slovenija prejela od tujih...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

henrik lutz zacetek Njena.si

Henrik Lutz sporočil veselo novico

milan medved Njena.si

Zaradi grobosti so želele pobegniti iz šova!

nu
nu
5 18.12.2017 10:31:56

POZOR, Luke Dončića ne bo več NA TEKMAH REALA! Šokantna odločitev kraljevega kluba; malo zares, malo za šalo ...

Luka Dončić
Profimedia
Tega nam ne boste zamerili, o tem smo prepričani. Navsezadnje gre za tako posrečeno domislico, da ji je treba zaploskati.

Zadnji dve tekmi, dva koša Luke Dončića s svoje polovice igrišča. Najprej tisti iz lastne rakete na el clasicu, ki je odmeval po vsem svetu, nato pa še v nedeljo zvečer proti ekipi Monbusu, ko so košarkarski navdušenci po vsem svetu mislili, da sanjajo. Nič čudnega, da so svetovni splet preplavili hvalospevi, ki so še presegli vse doslej zapisano. Nekateri pa so šli celo tako daleč, da so zrasle imenitne ironije, parodije in podobne domislice, ki našega asa dvigujejo v nebo.

Na spletu je tako med drugim začela krožiti imenitna šala, ki je marsikoga zelo domiselno potegnila za nos in ki smo si jo izposodili tudi na tem mestu. Kot rečeno, prepričani smo, da nam ne boste zamerili. Gre za šaljivo novico, da Real ne bo več vozil Luke Dončića na svoje tekme; ne na domače v madridski dvorani ne na gostujoče. Toda, brez skrbi, ne gre za kakšno kazen ali kaj podobnega. Razlog se namreč glasi, da bo Luka odslej preprosto metal kar iz domače dnevne sobe.

"Očitno ta genij lahko zadene od povsod, zakaj bi se mučil z vožnjo naokrog," pravijo neznani avtorji domislice, ki nas je pošteno nasmejala. Morda je tudi vas, morda vam ni tako zelo všeč, v vsakem primeru pa - še enkrat - brez zamere. Zadevo objavljamo v najboljši veri kot izjemen poklon slovenskemu dragulju, ki je zares tako vroč, da bi lahko metal od marsikje. Kdo ve, morda tudi res iz svoje dnevne sobe.   

Značke: dončić, real

Članki iz rubrike