Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
29.11.2017 12:19:00
Deli članek:

Tega prav gotovo niste pričakovali! Trener Reala zelo KRITIČNO udaril po Luki DONČIĆU: Je izjemno nadarjen košarkar, toda ...

Profimedia

Na zadnji tekmi evrolige je Real Madrid spet utrpel poraz, tokrat je bil boljši Panathinaikos.

Po naravnost popolnem začetku sezone je madridski Real tudi zaradi številnih poškodb zašel v manjšo krizo, v kateri igra toplo - hladno. Po štirih zaporednih zmagah so sledili trije zaporedni porazi, črn niz so prekinili z zmago nad Malago, nazadnje pa so spet izgubili - tokrat je bil boljši grški Panathinaikos z 82:80. Real je tako zdrsnil na peto mesto, v kraljevem klubu pa vlada vse prej kot idealno ozračje.

Luka Dončić je bil kljub porazu spet eden od osrednjih akterjev tekme s 17 točkami, po tekmi pa se pohval na svoj račun (z izjemno svoje neverjetne asistence) ni naposlušal. Še več, po koncu tekme je trener Pablo Laso za italijanski Sportando kritičen: "Zanj je igranje košarke nekaj naravnega, a včasih igra celo preveč naravno. Real Madrid je veliko delal za njegovo rast, on pa nam je že dal veliko. Je rev zelo nadarjen košarkar, ki raste vsak dan, toda čaka ga še ogromno dela. Razumeti pa mora, da se košarka ne igra ena na ena, temveč pet na pet."