ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

gv
gv
0 10.11.2017 12:15:49

Na tekmi zaradi Dončića: Slovenca v Izraelu spremljal generalni menedžer ene najboljših ekip lige NBA!

Euroleague
Na tekmi evrolige med Realom in Maccabijem je bil tudi nadvse ugleden obisk, ki je spremljal Luko Dončića.

Luka Dončić se je verjetno že navadil na številne oglednike, ki ga spremljajo na tekmah madridskega Reala, a zadnji obisk je bil eden bolj uglednih.

Zadnjo tekmo Reala, ki se je v Tel Avivu pomeril z Maccabijem, je spremljal tudi generalni menedžer ene najuspešnejših košarkarskih ekip v zadnjih letih. Gre za Kobyja Altmana, ki s Clevelandom sodeluje že od leta 2012, letos poleti pa je postal glavni kadrovnik ekipe.



Američan si je od blizu in v živo ogledal mladega slovenskega asa Luko Dončića, za katerega v ligi NBA vlada izredno zanimanje. Pred časom se je že omenjalo, da imajo največ možnosti za njegove usluge pri Phoenixu, Chicagu in Atlanti, zdaj pa o Slovencu resno razmišljajo tudi pri Clevelandu. Moštvo, ki je v zadnjih treh letih trikrat igralo v finalu lige, bo v prvem krogu nabora 2018 lahko izbiralo namesto Brooklyna, ki bo imel po vsej verjetnosti na voljo eno od najvišjih mest.

A Dončić si z uglednimi obiski ne beli glave, očitno ga prisotnost številnih oglednikov zgolj dodatno motivira. "Luka je psihično odlično pripravljen. Vemo, da so vse oči uprte v njega in da ga spremljajo številni ogledniki. Moja naloga je, da mu pomagam kot igralcu, da mu pomagam napredovati. Na ta način bomo boljši tudi kot ekipa. On bo še naprej osredotočen, kljub šetvilnim oglednikom. Tega je vajen že od 13. leta naprej," je po tekmi v Izraelu govoril trener Reala Pablo Laso.

Značke: dončić, real-madrid

Članki iz rubrike