Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
01.10.2017 10:04:49
Deli članek:

SIJAJNA zgodba Dončićevih zlatih superg za 30 'JURJEV': Kako in zakaj so PRED PRODAJO morale same v MADRID in NAZAJ?

Prodaja superg Luke Dončića na dražbi za Botrstvo je bila v določenem pogledu tudi precej filmska.

Kot poroča Sportal, je namreč do izvedbe ideje o prodaji zlatih superg prišlo, ko je bil Dončić že nazaj v Madridu, obuvalu pa je manjkal ključen element. Podpis. No, malce bolj zlobni (ali šaljivi) jeziki pravijo, da jih je 18-letnik v evforiji zgodovinskega slavja pozabil podpisati, kar je morda celo bolj verjetno. Superge so namreč, tako kot Luka, najprej potovale iz Istanbula v Ljubljano, priložnosti in časa za podpis pa bi moralo biti dovolj.

No, ali pa ne. Kakorkoli, iz tega ali onega razloga so superge ostale brez podpisa, dražba bi bila na tak način precej manj smiselna, toda organizatorji na čelu z Valom 202, Zvezo prijateljev mladine in mamo Luke Dončića se nikakor niso predali. Daleč od tega. Superge so tako dobile čisto svojo letalsko vozovnico in so se iz Ljubljane prek Frankfurta odpravile v Madrid, od tam pa po isti poti, prav tako same, nazaj v Ljubljano. In vmes dobile podpis.

"Copate so bile brez podpisa, zato je Lukova mama organizirala, da so odletele v Španijo, kjer jih je Luka podpisal. Šle so skozi toliko rok in prav vsaka je dodala dobro željo Luki in otrokom, ki jim bo zbrani znesek v pomoč," je za Sportal povedala Anita Ogulin, predsednica Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje

Facebook Botrstvo