aljaz kate Odkrito.si

Slovenec, ki navdušuje tudi Kate in Williama

usodna ženska Svet24.si

Patološka odvisnost od "norega odnosa"

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

požar v mežici Svet24.si

FOTO: Ljudje so se ponoči večinoma znašli sami,...

kate Svet24.si

FOTO: Princa Charles sta zasenčili obe snahi

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande šokirala s to spremembo

sasa lendero 2 Njena.si

Saša Lendero šokirala kot črnolaska!

ps
ps
0 17.07.2015 09:47:01

Marko Tušek: Če me bodo hoteli poiskati, me bodo našli

Iva Mandić/Dnevne novine
Ravno danes Marko Tušek praznuje rojstni dan. Okroglo obletnico. A prav vesel ob praznovanju 40. leta ne more biti, saj je tudi v Črno goro, kjer živi, hitro prišla vest, da je bila za njim razpisana mednarodna tiralica.

"Ker nimam denarja za plačevanje preživnine, sem, pošteno povedano, pripravljen iti tudi v zapor," je v velikem ekskluzivnem intervjuju za časnik EkipaSN pred mesecem dni čisto na koncu dejal Tušek. Morda se bodo njegove besede izkazale za preroške oziroma "meso postale". Te dni se je namreč znašel na mednarodnem seznamu iskanih oseb policije.

Razlog je prav neplačevanje preživnine za otroka iz prvega zakona, o čemer je obširno govoril v pogovoru z nami. "Na začetku sem plačeval preživnino, če se ne motim, je bila najvišja v Sloveniji, nihče ni plačeval toliko. A vse življenje ne morem plačevati tako velikega zneska. Ko sem imel podpisane visoke pogodbe, je bilo še vse v redu, potem ko so bile nižje, pa se je zataknilo," je povedal.

tusek tiralica

Že takrat je imel informacije o tem, da bi ga v primeru obiska Slovenije prijeli. Zdaj se je tiralica razširila čez meje naše države. Včeraj smo spet izkoristili možnost, da imamo ekskluzivni kontakt ter zavrteli njegovo številko. In, priznamo, niti nismo imeli preveč upanja, da se nam bo oglasil.


Res se ni, a je to storila žena in nam prijazno dejala, naj pokličemo malo pozneje. Tako je tudi bilo in v drugo se je na oni strani zaslišal Markov glas. V nadaljevanju boste zaman iskali njegov komentar na aktualno dogajanje. Nekdanji reprezentant je dejal, da ne želi dajati izjav, dokler se vse skupaj ne razreši oziroma ve kaj več. Spoštovali smo željo in nismo več drezali vanj, obljubili pa smo si, da se bomo še slišali.

Na koncu vam lahko še enkrat postrežemo z izjavo, ki jo je dal pred mesecem dni v intervjuju, ko je govor tekel tudi o možnosti, da ga poišče roka pregona: "Ne bom se skrival. Če me bodo hoteli poiskati, me bodo našli. Če me bo kdo poklical, se bom javil na telefon. Če bom moral kam priti, bom prišel."

Članki iz rubrike