elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

zala tomašič Necenzurirano

Kaj so vam mediji zamolčali o Zali Tomašič

Tanja Starič, Rosvita Pesek,  Igor E Reporter.si

Katastrofalna gledanost TV Slovenija: še ko sta ...

Luka Dončić, Mirjam Poterbin Ekipa24.si

Ste jo videli? Dončićeva mama na parketu v ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

slovenija Ekipa24.si

Kakšno presenečenje! Kakšno glasbo vrtijo naši...

ku
ku
0 03.09.2023 15:56:05

Kako reagirati na nasprotnikovo 'pretepanje' in provokacije?! Dragić z legendarnim odgovorom!

Profimedia
V taboru Slovenije je bilo kar nekaj razočaranja po visokem porazu z Nemčijo.

Pred mikrofone slovenskih medijev je po visokem porazu z 71:100 proti Nemčiji stopil tudi Zoran Dragić, ki ni skrival razočaranja, a hkrati z optimizmom zre v prihodnost in na tekme na Filipinih. "Po odlični prvi četrtini je naša koncentracija padla, Nemci so začeli zadevati, mi pa smo se začeli preveč obremenjevati z drugimi stvarmi," je Dragić iskal vzroke za poraz. 

Ali mlajšega od bratov Dragić ta tekma z Nemci skrbi? "Mi smo se že uvrstili v četrtfinale. Seveda smo želeli tudi proti Nemčiji zmagati, toda enostavno ni šli. V tretji četrtini smo opravili tudi nekaj menjav, da ne bi prišlo do poškodb. Nemci so bili tokrat enostavno premočni in preveč vroči." Razkril je, da je najbolj razočaran zaradi dejstva, kako je Slovenija to tekmo izgubila in ne zaradi poraza samega. "Čim manj se moramo ukvarjati s sodniki in biti moramo mirnejši. Upam, da se nam takšna tekma ne bo več ponovila v četrtfinalu," je še dodal. 

Razkril je tudi, o čem so se igralci in strokovni štab pogovarjali po koncu tekme. "Tekma je bila 'gotova' že deset minut pred koncem tekme. Zdaj smo že osredotočeni na naslednjo tekmo, ki bo čez dva dni." Na vprašanje, kako doseči, da jim grobost nasprotnika ne pride v glavo, pa je Dragić postregel z zanimivim odgovorom: "Tepst jih moramo nazaj, to je to!"

Članki iz rubrike