škof, Trst, Enrico Trevisi Svet24.si

Papež Frančišek prihaja na obisk v Trst, ...

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

ku
ku
1 11.08.2023 14:26:27

Odločitev, ki trese ves košarkarski svet: Grška zver sporočila, kako in kaj, tukaj je pojasnilo!

Profimedia
Veliki košarkarski zvezdnik je sporočil novico, ki si je ni želel slišati nihče.

Eden največjih košarkarskih zvezdnikov Giannis Antetokounmpo je pred kratkim prestal manjši operativni poseg v levem kolenu, vse od takrat pa so se pojavljala vprašanja, ali bo pripravljen za svetovno prvenstvo ali ne. Zdaj ni več nobenih dvomov, kot je sam sporočil prek družabnega omrežja Instagram, mu poškodba ne bo omogočala igranja na tem velikem dogodku.


"Vsi vedo, kako veliko mi pomeni reprezentanca in to se ne bo nikoli spremenilo. Od konca sezone v ligi NBA sem se na vse pretege trudil, da bi bil igralec, ki ga naša ekipa potrebuje za uspeh. Toda po več mesecih dela in številnih sestankih z zdravniškim osebjem, je zdaj postalo jasno, da ne bom pripravljen za igranje na nivoju, ki ga zahteva svetovno prvenstvo. Nisem imel druge izbire, le tako se bom lahko osredotočil na popolno okrevanje in se vrnil na stara pota. Zelo sem razočaran, ampak to odločitev se sprejel skupaj z zdravniškim osebjem. Vse bom naredil, da bom pripravljen na naslednji klic grške reprezentance. Moj naslednji cilj je uvrstitev z Grčijo na olimpijske igre, velika čast bo, če bom na tem dogodku lahko igral za svojo reprezentanco," je sporočil Antetokounmpo.

Svetovno prvenstvo bo sicer potekalo med 25. avgustom in 10. septembrom v Aziji, med udeleženci pa bo tudi slovenska reprezentanca z Luko Dončićem na čelu.

Članki iz rubrike