Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
06.08.2023 12:49:49
Deli članek:

Čančar prvič o kruti usodi! To so besede, ki so jih čakali vsi navijači Slovenije, soigralcem pa sporoča ...

alesfevzer.com

Vlatko Čančar se je oglasil prvič po hudi poškodbi kolena.

Slovenija je v petek odigrala tretjo pripravljalno tekmo pred svetovnim prvenstvom v Aziji, bolj kot nov poraz z Grčijo pa boli huda poškodba Vlatka Čančarja. Eden najpomembnejših članov zasedbe Aleksandra Sekulića si je strgal sprednjo križno vez levega kolena, zaradi česar bo potrebna operacija, o nadaljnjih korakih pa bo odločal njegov klub iz lige NBA Denver Nuggets.

Jasno je, da je pred njim dolgotrajno okrevanje, Čančar pa je za spletno stran košarkarske zveze Slovenija spregovoril o kruti usodi in soigralcem zaželel vso srečo na svetovnem prvenstvu.

"Svojega prvega nastopa na svetovnem prvenstvu sem se izjemno veselil, a mi je usoda na žalost prekrižala načrte. Razočaranje je seveda veliko, a poškodbe so sestavni del športa in moram optimistično zreti naprej. Verjamem, da se bom pod koše vrnil še močnejši. Soigralcem in štabu reprezentance se zahvaljujem za vso podporo, ki mi jo nudijo v teh dneh. Reprezentanci želim, da priprave še naprej nadaljuje v tako dobrem vzdušju ter se odločno poda na svetovno prvenstvo. Prepričam sem, da bodo fantje še bolj stopili skupaj, na igrišču dali svoj maksimum in želim jim veliko sreče. Žal jih bom spremljal le na daljavo, a obljubim, da bom njihov najglasnejši navijač," je povedal Čančar.