Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
11.09.2022 11:30:43
Deli članek:

Se Čančar in Jokić že zbadata? Slovenski zvezdnik Srbom povedal vse: Lepo je, ko ga ...

Instagram

Vlatko Čančar po tekmi med Slovenijo in Belgijo ni mogel mimo srbskih medijev.

V mešani coni po tekmi med Slovenijo in Belgijo so bili tudi srbski mediji, za katere je Slovenija kakopak zelo zanimiva. Poti srbski in slovenskih košarkarjev se na letošnjem Eurobasketu križajo v polfinalu, če bodo seveda do tja tudi prišli. Srbi morajo v osmini finala najprej opraviti z Italijo, nato sledi Francija, med tem ko Slovenija v četrtfinalu čaka na zmagovalca dvoboja Ukrajina - Poljska.

Ne glede na vse, so Srbi prepričani, da bo njihova reprezentanca v polfinalu igrala s Slovenijo, novinar srbskega Sportkluba pa je po tekmi Slovenija - Belgija v tunelu zaustavil Vlatka Čančarja. Ker gre za klubskega soigralca njihovega prvega zvezdnika Nikole Jokića, ga je kakopak zanimalo, če je že kaj zbadanja med igralcema Denverja.

"Pogosto se vidiva, za zdaj ni še nobenega izzivanja, trenutno sva vsak na svojih tirnicah," je z nasmeškom na ustih dejal Čančar in v malce bolj resnem tonu nadaljeval: "Lepo je, ko ga vidim. Tukaj sta tudi njegova Natalija in hčerka Ognjena, lepo je videti tudi njiju."