Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.09.2022 13:53:31
Deli članek:

Hahaha, Belgijec nasmejal vse! Upam, da bom od Dončića dobil ... saj ne boste verjeli!

www.alesfevzer.com

Belgijci sanjajo senzacijo proti Sloveniji in ... še nekaj!

Svetovna košarkarska javnost je trdno prepričana, da se bo Slovenija v soboto popoldne gladko sprehodila čez Belgijo in s tem v četrtfinale evropskega prvenstva, kjer bi jo čakal zmagovalec dvoboja med Ukrajino in Poljsko. No, nekaj so pričakovanja javnosti, nekaj drugega pa je pristop obeh ekip. Slovenci bodo tako kljub vlogi izrazitih favoritov nasprotnika vzeli nadvse resno, na drugi strani pa Belgijci kot pravi športniki seveda razmišljajo, kako bi prišli do senzacije. 

"Čaka nas težka tekma, tega se zavedamo. Slovenci imajo košarkarje, ki igrajo na najvišji ravni, in seveda Luko Dončića. To je za nas nekaj velikega, to je edinstvena priložnost, da igramo s takšno ekipo," je za POP TV povedal belgijski reprezentant bosanskih korenin Haris Bratanović, ki skupaj s soigralci verjame, da z moštveno igro Slovence lahko spravijo tudi v težave. Morda tudi zaustavijo Luko Dončića, ob tem pa ima Bratanović s slovenskim megazvezdnikom še drugačne načrte. 

"Lepo bi bilo, če bi od Luke uspel dobiti avtogram," je dejal 21-letni košarkar in nasmejal košarkarsko javnost. Ob tem pa tudi pokazal, da Luka ni le nasprotnik, temveč za marsikoga hkrati tudi idol.