20120316-00343967 Svet24.si

Zaradi odločitve vlade kmalu dražji bencin in ...

nevihtna linija Svet24.si

"Neverjetna linija neviht" ni segla do Slovenije

bohinjsko jezero, hotel bellevue Necenzurirano

Pidovskemu tajkunu bi odvzeli elitna zemljišča ...

matej tonin vojska sta Reporter.si

Tonin kupil »mačka v žaklju«: zakaj so v Litvi...

maribor - olimpija Ekipa24.si

Rušilna Olimpija! Maribor nemočen, zeleno-belo ...

Jacqueline Njena.si

Hrvati Jacqueline še niso pozabili

sveca Ekipa24.si

Grozljivo in šokantno! Umorjen večkratni ...

nu
nu
0 28.06.2022 15:32:40

Dragić nasmejal vse! Imamo poseben plan za prihod na igrišče – najprej bomo ... Lukov odziv pa top!

Martin Metelko
Po prijateljskem obračunu v Trstu čaka Slovenijo kvalifikacijski s Hrvaško v Stožicah.

Tekma bo seveda v četrtek zvečer, Goran Dragić in Luka Dončić sta dobrih 48 ur prej v Ljubljani govorila na prav posebni, izjemno obiskani in njuni trenutni slavi primerno odmevni tiskovni konferenci. Ni manjkalo zanimivih vprašanj in odgovorov, fanta sta bila odlično razpoložena, nekajkrat sta tudi pošteno nasmejala vse prisotne. Najbolj Goran, ko ga je eden od novinarjev vprašal, ali je potrebne kaj dodatne energije, da reprezentanco trenutno spremlja toliko ljudi in da si želi toliko oboževalcev kakšen spominek. 

"Ostali nimamo večjih problemov, tako ali tako vsi prihajajo zaradi Luke," je Dragić pokazal na Dončića in razkril, da je z ostalimi reprezentanti razvil prav poseben način prihoda na igrišče. "Imamo jasen plan, ki odlično deluje. Dogovorili smo se, da bomo najprej šli na igrišče mi, medtem ko bomo Luko pustili zadaj. Tako ali tako bodo vsi čakali njega in potem se bo s tem ukvarjal, ko bomo mi že na parketu," se je pošalil Goran, verjetno pa je kot v vsaki šali tudi v tej nekaj resnice. 

Kar je bilo mogoče razbrati tudi iz Lukovega pogleda in nasmeha  a to nikakor ne pomeni, da je Dončiću ta vloga breme. "To ni nikakršno breme, to je nekaj, kar pride zraven. In na to sem lahko le ponosen. Vesel sem, da pride toliko ljudi. Vesel sem, da želijo biti zraven. Najbolj sem vesel, ko v mojem dresu vidim otroke  to pomeni največ," je pokazal, zakaj je velik tudi v tem pomenu te besede.  

Članki iz rubrike