streljanje, fields, koebenhaven Svet24.si

VIDEO: V nakupovalnem središču v Koebenhavnu je ...

vreme, nevihta, oblak, neurje Svet24.si

Arso izdal oranžno opozorilo: prihajajo ...

Jaša jenull Necenzurirano

Kaj bo Jaša Jenull rekel ob izbiri šefa ...

pirc musar ms Reporter.si

Kako sta obogatela Nataša Pirc Musar in njen mož...

goran dragic 22 dj Ekipa24.si

Zlati kapetan piše zgodovino! Goran Dragić danes...

george-reeves Odkrito.si

Je Georgea Reevesa ubil Superman?

olimpija stozice mm Ekipa24.si

Olimpija ima novega trenerja! Jutri bo prestavila ...

STA
STA
0 23.06.2022 09:48:26

Konec upanja za slovenske navijače: Vsi tisti, ki ste ostali brez vstopnic, vas bo ta novica razočarala!

Profimedia
Potem ko je zaradi velikega zanimanja navijačev za kvalifikacijsko tekmo za uvrstitev na svetovno prvenstvo v košarki med Slovenijo in Hrvaško 30. junija v Ljubljani vstopnic za slovenske navijače hitro zmanjkalo, so svoj del vstopnic prodali tudi Hrvati, tako da bo dvorana Stožice povsem polna.

Kot so iz slovenske krovne košarkarske zveze KZS sporočili že 6. junija, so za dvoboj, ki bo naslednji teden v Stožicah, vseh 9000 vstopnic za slovenske navijače razprodali v le treh urah.

Ker mora po pravilih Mednarodne košarkarske zveze Fibe organizator tekme pet odstotkov kapacitete dvorane nameniti gostujoči reprezentanci, je tudi Hrvaška košarkarska zveza dobila možnost prodaje približno 500 vstopnic. Če ne bi prodali vseh, bi jih bilo nekaj še na voljo za slovenske privržence.

Toda te možnosti zdaj ni več, saj je Hrvaška košarkarska zveza sporočila, da je tudi njen del vstopnic za to tekmo razprodala.

Slovenci bodo za konec prvega dela kvalifikacij po domači tekmi s Hrvaško 3. julija gostovali še na Švedskem. Po štirih odigranih tekmah v kvalifikacijski skupini C je Finska zbrala tri zmage in en poraz, Slovenija in Švedska imata po dve zmagi in dva poraza, Hrvaška pa zmago in tri poraze.

Članki iz rubrike