stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 03.08.2021 08:02:10

S to YMCA-ekipo, ki jo ima Dončić ... Legenda BREZ ZADRŽKOV udarila po Dallasu in Slovenca dvignila V NEBO!

Tudi nekdanji ameriški košarkarski zvezdnik je prepričan, da ima Slovenija z Luko Dončičem na čelu velike možnosti, da gre 'do konca'.

Slovenska košarkarska reprezentanca še naprej navdušuje na olimpijskih igrah. V zgodnjih torkovih jutranjih urah je prišla do nove zmage, v četrtfinalu olimpijskega turnirja so padli nemški košarkarji.


Naslednji bodo na vrsti zmagovalci dvoboja med Italijo in Francijo, še pred to tekmo pa številni menijo, da imajo Slovenci vse potrebno, da se sprehodijo 'do konca'. Tako pravi tudi legendarni ameriški košarkar Gilbert Arenas, ki je še pred tekmo njegove Amerike in Španije odgovarjal tudi na vprašanja, kakšno grožnjo predstavlja slovenski as Luka Dončić. Ali mu lahko uspe in Slovenijo popelje do zlate olimpijske medalje? "Uspelo mu je v Dallasu. S to YMCA-ekipo, ki jo ima v Dallasu, je prišel do končnice lige NBA. Resno, s to YMCA-ekipo, ki jo je imel na voljo ... Ima možnosti, vsekakor ima možnosti," je odgovoril Arenas.

YMCA (Zveza mladih krščanskih mož) je sicer mednarodna mladinska organizacija, ki je bila ustanovljena že leta 1844, svetovno slavo pa je požela leta 1978, ko si je te kratice za eno od svojih glasb sposodila ameriška glasbena skupina Village People. No, verjetno so le redki vedeli, za kaj v resnici gre, sploh v tistih časih, ko ni bilo na voljo svetovnega spleta.

Članki iz rubrike