kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 18.06.2021 13:49:54

Pozabljeni OMIĆ o novem Američanu v reprezentanci: Toda kot vidite, je bilo časa dovolj, da so to ...

Po tem, ko je KZS objavila, da je Mike Tobey novi naturalizirani košarkar v reprezentanci in da bo on potoval v Kaunas na kvalifikacijski turnir, nas je zanimalo, kako je vse skupaj sprejel Alen Omić.

Ta je z mislimi še pri klubskih obveznostih, v Franciji se bo začela končnica, z Bourgom v četrtfinalu pričakuje obračun z Monacom. "Zelo bo težko, Monaco ima odlično sezono in prav tako odlično ekipo," je dejal na začetku, tudi on pa je vedel, da nas zanima zlasti odločitev vodstva reprezentance, da na mestu centra spet ne izbere njega, pač pa nekoga drugega. "Ne bi prav veliko komentiral poteze KZS. Tako se je zgodilo, življenje gre naprej. Še naprej igramo in bomo igrali košarko," je bil precej diplomatski.


Seveda nas je zanimalo tudi, kakšen je bil pravzaprav resnični dogovor med njim in selektorjem Aleksandrom Sekulićem. Mu je ta res pojasnil, da ni izključen izbor nekoga drugega? "Sekulić mi je rekel, da obstaja možnost za drugega tujca, a da je malo časa. Toda kot vidite, je bilo časa dovolj, da so to uredili. Želim jim vso srečo."

Ni ne potrdil ne zanikal, ali ta poteza pomeni, da je zdaj reprezentančna zgodba zanj končana za vse večne čase. Je pa odgovoril na vprašanje, ali je zelo razočaran nad razpletom. "Ni razočaranja, treba se je boriti naprej in pozitivno razmišljati. Življenje teče dalje, en dan si pač tu, naslednji ne. Odvisno je, kako to sprejemaš. Jaz sem sprejel zelo dobro, saj imam družino, ki mi pomeni vse na svetu. To so žena, sin in hčerka, ki je na poti."

Značke: omić, slovenija, tobey

Članki iz rubrike