jan kreuzer 1 Dobra karma

Ta naš komik bo že maja prvič postal očka

kandice-barber Svet24.si

Učiteljica, ki si je dijaka vzela na polju, za ...

zmago jelincic pl Reporter.si

Jelinčičeva vrnitev v Janšev objem: vedno gre ...

pinijev-sprevodni-prelec Svet24.si

FOTO: Že en stik je dovolj: bruhanje, penjenje, ...

fd1fa205f0af268e6fdc-2 Necenzurirano

Nov fiasko: stotine ljudi v izolacijo z lažnim ...

Rolca Odkrito.si

Ali poznate rolco, najbolj priljubljeno celjsko ...

Eva Ahačevčić Njena.si

Slovenska manekenka drugič postala mamica

ue
ue
1 17.02.2021 08:38:18

ZAKAJ NI v slovenski reprezentanci Jordana Morgana? Ga selektor ni hotel, je zavrnil nastop? TULE je odgovor!

alesfevzer.com
Slovenske košarkarje čakata še zadnji dve tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo.

V Ukrajini bosta njihovi tekmici Madžarska v četrtek in gostiteljica v soboto. Do jutrišnje tekme so v načrtu štirje treningi, časa za pripravo ni ravno veliko. "Tudi zato smo želeli sestaviti zelo podobno ekipo kot novembra. Verjamem v kontinuiteto, in če je ekipa podobna, lahko tisto, kar moramo, naredimo v tem zelo omejenem času. Zelo pomembno je bilo, da se zberemo v taki sestavi kot novembra. Odziv je bil dober, igralci so prišli motivirani in pripravljeni na nove izzive," je sporočil selektor Sekulić.

No, povsem taka kot novembra sestava vseeno ni, predvsem v Ukrajini manjka Jordan Morgan, tam ni niti Matica Rebca. Za slednjega vemo, da je nedavno menjal klub, prestopil je v Ravenno, in ker se v italijanski drugi ligi tekmovanje ne prekinja, je bil v dogovoru s selektorjem oproščen prihoda na reprezentančno akcijo. Kaj pa Morgan?

Ruski Uniks, katerega član je, v tem času ne igra tekem, naturalizirani Američan ni poškodovan, ni pozitiven, a ga vseeno ni v izbrani vrsti. "Že novembra so v Uniksu nanj zelo pritiskali, da bi ostal v klubu, enako je bilo zdaj, morda je bil pritisk še večji. Na koncu smo se odločili, da damo priložnost drugim igralcem," je pojasnil Sekulić, ki je bil z Morganom ves čas v stiku. "Izrazil je željo, da pride, a pomisleki zaradi pritiska kluba so bili veliki. V zadnjem trenutku smo se odločili, da bomo izkoristili to situacijo v ta namen, da damo priložnost drugim."

Članki iz rubrike