900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ue
ue
1 17.02.2021 08:38:18

ZAKAJ NI v slovenski reprezentanci Jordana Morgana? Ga selektor ni hotel, je zavrnil nastop? TULE je odgovor!

alesfevzer.com
Slovenske košarkarje čakata še zadnji dve tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo.

V Ukrajini bosta njihovi tekmici Madžarska v četrtek in gostiteljica v soboto. Do jutrišnje tekme so v načrtu štirje treningi, časa za pripravo ni ravno veliko. "Tudi zato smo želeli sestaviti zelo podobno ekipo kot novembra. Verjamem v kontinuiteto, in če je ekipa podobna, lahko tisto, kar moramo, naredimo v tem zelo omejenem času. Zelo pomembno je bilo, da se zberemo v taki sestavi kot novembra. Odziv je bil dober, igralci so prišli motivirani in pripravljeni na nove izzive," je sporočil selektor Sekulić.


No, povsem taka kot novembra sestava vseeno ni, predvsem v Ukrajini manjka Jordan Morgan, tam ni niti Matica Rebca. Za slednjega vemo, da je nedavno menjal klub, prestopil je v Ravenno, in ker se v italijanski drugi ligi tekmovanje ne prekinja, je bil v dogovoru s selektorjem oproščen prihoda na reprezentančno akcijo. Kaj pa Morgan?

Ruski Uniks, katerega član je, v tem času ne igra tekem, naturalizirani Američan ni poškodovan, ni pozitiven, a ga vseeno ni v izbrani vrsti. "Že novembra so v Uniksu nanj zelo pritiskali, da bi ostal v klubu, enako je bilo zdaj, morda je bil pritisk še večji. Na koncu smo se odločili, da damo priložnost drugim igralcem," je pojasnil Sekulić, ki je bil z Morganom ves čas v stiku. "Izrazil je željo, da pride, a pomisleki zaradi pritiska kluba so bili veliki. V zadnjem trenutku smo se odločili, da bomo izkoristili to situacijo v ta namen, da damo priložnost drugim."

Članki iz rubrike