Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 24.11.2020 20:34:28

POZITIVNA PRIMERA v reprezentanci, selektor na POMOČ POKLICAL ...

www.alesfevzer.com
Testiranje na novi koronavirus, ki so ga še pred vstopom v ljubljanski mehurček dvakrat morali opraviti vsi člani reprezentančnih delegacij, je zagodel trenerskemu štabu slovenske košarkarske reprezentance.

Pozitiven izvid sta namreč prejela Jernej Valentinčič in Dragiša Drobnjak, člana strokovnega štaba, je sporočila Košarkarska zveza Slovenije.

Valentinčič in Drobnjak tako tokrat na klopi ne bosta mogla pomagati selektorju Aleksandru Sekuliću. Na njuno mesto sta vskočila Dejan Mihevc in Luka Bassin, ki sta se odzvala vabilu selektorja ter izkazala pripravljenost sodelovati.

Skladno s protokoli krovne zveze Fibe sta morala pred vstopom v mehurček sicer opraviti še dve testiranji. Danes sta prejela zeleno luč in tako skupaj z Daliborjem Damjanovićem na večernem treningu že pomagala selektorju Sekuliću. So pa Slovenci v torek zvečer opravili prvi trening v popolni zasedbi, saj se je soigralcem na igrišču pridružil tudi Jordan Morgan.

Vsi člani reprezentance v mehurčku so testiranje na novi koronavirus opravili danes. Na izvide današnjega testiranja, ki so ga člani ekipe opravili po kosilu, vodstvo reprezentance še čaka.

"Predvidena pomočnika selektorja Jernej Valentinčič in Dragiša Drobnjak nista bila del mehurčka v Ljubljani ter s tem moške članske košarkarske reprezentance. Pozitiven izvid sta prejela še pred zborom reprezentance in tako v mehurček niti nista prispela," so naknadno sporočili iz Košarkarske zveze Slovenije.

Značke: košarka, slovenija

Članki iz rubrike