nypd, newyorška policija Svet24.si

Novorojenko in dojenčka je zabrisala skozi okno, ...

Lea Sirk Svet24.si

Lea Sirk: Vse na meni je naravno in bo táko tudi ...

krsinar jansa Reporter.si

Janša novinarja Igorja Kršinarja označil za ...

meghan kraljica Svet24.si

Elizabeta ju ima dovolj. Zavajanja Meghan in ...

2d496e3910d82d75d8c4f2b52ba4fd8b Necenzurirano

Odšel je gradbeni baron, ki je vedel vse o vseh

denar Odkrito.si

10 zanimivosti o denarju

NASLOVNA Odkrito.si

KVIZ TEDNA

ku
ku
0 10.04.2020 20:31:07

Koledar je znan, kaj pa novi SELEKTOR SLOVENIJE?! S košarkarske zveze imajo ZELO VROČE NOVICE!

www.alesfevzer.com
Ob preložitvi kvalifikacij za olimpijske igre in evropskega prvenstva so na KZS spregovorili o novem selektorju.

V četrtek je postalo jasno, da bodo kvalifikacije za olimpijske igre, ki bi morale biti poleti, premaknili na naslednje leto in da bo Slovenija naslov na EuroBasketu branila jeseni leta 2022.

Kaj pa to pomeni za iskanje novega selektorja? Že nekaj časa je jasno, da po seriji slabih rezultatov Rado Trifunović ne bo več nadaljeval v vlogi selektorja in da se Košarkarska zveza Slovenije pogovarja s priznanim grškim strokovnjakom Dimitrisom Itudisom, sicer trenerjem CSKA-ja iz Moskve. 

Naslednja reprezentančna akcija bo tako, če se bodo stvari umirile, šele novembra, ko se bodo nadaljevale kvalifikacije za evropsko prvenstvo. "Sprememba koledarja v pogajanjih ne spremeni ničesar, daje pa osnovo, da se lahko začnemo spet pogovarjati. Z Itudisom sva dogovorjena, da se bova spet začela pogovarjati, ko bo znan koledar. In ta je zdaj znan," je za RTV Slovenija povedal predsednik KZS Matej Erjavec. Kaj pa pomeni dejstvo, da Itudis vodi CSKA in da se novembra igra tudi evroliga? Rešitev na KZS vidijo v tem, da bi takrat Slovenijo vodili njegovi pomočniki ali pa ... "Idealen scenarij bi seveda bil, da bi se do takrat dogovorili, da bi tudi evroligaški igralci in s tem tudi trenerji sodelovali v teh kvalifikacijah," je še dodal Erjavec.

Značke: dimitris-itudis, kzs

Članki iz rubrike