alex volasko Dobra karma

Najlepši slovenski zvezdniški par gre končno ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

špela trafela Svet24.si

Mlada znanstvenica, ki ne zna lenariti in odkriva ...

z najo Svet24.si

»Kdo ima v tem sistemu posebne potrebe: naši ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

jurij zrnec Njena.si

Jurij Zrnec na novi fotografiji popolnoma ...

STA
STA
0 17.03.2020 16:17:35

FIBA sporočila pomembno novico! Kaj to pomeni za Dončića in Slovenijo?

alesfevzer.com
Mednarodna košarkarska zveza (Fiba) je sporočila, da je zaradi nevarnosti širjenja novega koronavirusa za nedoločen čas prestavila žreb skupin za olimpijske igre v Tokiu.

Žreb bi moral biti tako za moške kot za ženske na sporedu v petek, 20. marca, v košarkarski hiši Patricka Baumanna v Miesu v Švici. V žrebu so sicer tudi kroglice s poznejšimi zmagovalci štirih kvalifikacijskih turnirjev med 23. in 28. junijem.

V Kaunasu v Litvi bo, če bo to dopuščal položaj glede pandemije novega koronavirusa, nastopila tudi slovenska reprezentanca. Ta se bo v skupini B pomerila s Poljsko in Angolo, v skupini A pa igrajo domača reprezentanca Litve ter Južna Koreja in Venezuela. Pozneje sledijo še izločilni boji za eno mesto, ki pelje v Tokio.

Na olimpijske igre so sicer že uvrščene moške reprezentance Japonske (domačin), Nigerije, Argentine, ZDA, Irana, Francije, Španije in Avstralije.

Pri ženskah si je vozovnico za Tokio že priborilo vseh 12 udeleženk, in sicer Japonska (domačin), ZDA, Belgija, Kanada, Avstralija, Francija, Portoriko, Nigerija, Srbija, Kitajska, Južna Koreja in Španija.

Članki iz rubrike