alex volasko Dobra karma

Najlepši slovenski zvezdniški par gre končno ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

špela trafela Svet24.si

Mlada znanstvenica, ki ne zna lenariti in odkriva ...

z najo Svet24.si

»Kdo ima v tem sistemu posebne potrebe: naši ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

jurij zrnec Njena.si

Jurij Zrnec na novi fotografiji popolnoma ...

ku
ku
9 24.02.2020 12:36:49

Po reprezentančnem KAOSU se je oglasil spregledani (?) Alen OMIĆ, njegovo sporočilo močno odmeva!

alesfevzer.com
Zadnji dve reprezentančni tekmi Slovenije sta dvignili ogromno prahu.

Po porazu na Madžarskem je slovenska košarkarska reprezentanca prišla do zmage nad Avstrijo, a se je z njo pošteno namučila. Navijači so vedno glasneje izražali kritike na račun igre, na račun vodenja te reprezentance, saj je Slovenija kot evropska prvakinja na zadnjih 14 tekmah le štirikrat zmagala. Pika na i je bil izpad selektorja Rada Trifunovića po tekmi in njegovo obračunavanje s predstavniki sedme sile. 

Oglasil pa se je tudi Alen Omić, ki je bil v preteklosti del te reprezentance, zdaj pa kot naturalizirani košarkar ne dobi več priložnosti v izbrani vrsti. Na zadnjem EuroBasketu je prednost pred njim dobil Anthony Randoph, zdaj to mesto zaseda Jordan Morgan. A kljub temu, da je zaradi tega Omić večkrat izrazil razočaranje, ostaja velik navijač slovenske izbrane vrste. Po tekmi z Avstrijo je na svojem instagram profilu objavil dolg zapis v podporo reprezentanci: 

"Že tri leta nisem v reprezentanci, ampak vedno sem spremljal svoje nekdanje soigralce, navijam za njih, vedno sem z njimi in vedno bom. Ena stvar mi ni jasna: kdaj bodo ljudje zadovoljni in bolj pozitivni? Zdaj vsi govorijo: problem je trener, problem je ta igralec, problem je tisti igralec. Do kdaj bomo poslušali te negativne komentarje in zgodbe in ustvarjanje slabe slike o igralcih in trenerju? Če bi igrali vsi, ki bi lahko igrali za reprezentanco, mislite, da bi bili takšni rezultati? Ko je bila ekipa popolna, vsi vemo, kakšen rezultat je dosegla. Vzela je evropsko zlato! Podpirajte igralce in trenerja, navijajte za njih. Poudarjajte tudi pozitivne stvari in ne samo negativne. Zgodi se slaba tekma, slab dan, a življenje gre naprej. Vsi ti fantje se bodo borili za Slovenijo in za vas vedno, ko bodo lahko. Zato bodite z njimi v dobrem in slabem."

Članki iz rubrike