stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
9 24.02.2020 12:36:49

Po reprezentančnem KAOSU se je oglasil spregledani (?) Alen OMIĆ, njegovo sporočilo močno odmeva!

alesfevzer.com
Zadnji dve reprezentančni tekmi Slovenije sta dvignili ogromno prahu.

Po porazu na Madžarskem je slovenska košarkarska reprezentanca prišla do zmage nad Avstrijo, a se je z njo pošteno namučila. Navijači so vedno glasneje izražali kritike na račun igre, na račun vodenja te reprezentance, saj je Slovenija kot evropska prvakinja na zadnjih 14 tekmah le štirikrat zmagala. Pika na i je bil izpad selektorja Rada Trifunovića po tekmi in njegovo obračunavanje s predstavniki sedme sile. 

Oglasil pa se je tudi Alen Omić, ki je bil v preteklosti del te reprezentance, zdaj pa kot naturalizirani košarkar ne dobi več priložnosti v izbrani vrsti. Na zadnjem EuroBasketu je prednost pred njim dobil Anthony Randoph, zdaj to mesto zaseda Jordan Morgan. A kljub temu, da je zaradi tega Omić večkrat izrazil razočaranje, ostaja velik navijač slovenske izbrane vrste. Po tekmi z Avstrijo je na svojem instagram profilu objavil dolg zapis v podporo reprezentanci: 

"Že tri leta nisem v reprezentanci, ampak vedno sem spremljal svoje nekdanje soigralce, navijam za njih, vedno sem z njimi in vedno bom. Ena stvar mi ni jasna: kdaj bodo ljudje zadovoljni in bolj pozitivni? Zdaj vsi govorijo: problem je trener, problem je ta igralec, problem je tisti igralec. Do kdaj bomo poslušali te negativne komentarje in zgodbe in ustvarjanje slabe slike o igralcih in trenerju? Če bi igrali vsi, ki bi lahko igrali za reprezentanco, mislite, da bi bili takšni rezultati? Ko je bila ekipa popolna, vsi vemo, kakšen rezultat je dosegla. Vzela je evropsko zlato! Podpirajte igralce in trenerja, navijajte za njih. Poudarjajte tudi pozitivne stvari in ne samo negativne. Zgodi se slaba tekma, slab dan, a življenje gre naprej. Vsi ti fantje se bodo borili za Slovenijo in za vas vedno, ko bodo lahko. Zato bodite z njimi v dobrem in slabem."

Članki iz rubrike